Kupaći o klin: Manekenka se prekrila iz ljubavi prema tunižanskom spasiocu (VIDEO)

Manekenka iz Norfolka upoznala je Mohameda tokom odmora u Tunisu u aprilu i kaže da je toliko zaljubljena u njega da je spremna da pređe u islam samo da bi postala njegova žena.

U oktobru se Karli i njena dvogodišnja ćerka Alana sele u Monastir u Tunisu kako bi živele blizu njegove porodice, gde će provesti 6 meseci učeći osnove islamske vere i planirajući njihovo venčanje.

Karli je izjavila da njeni prijatelji misle da je poludela i da je ovo samo faza koja će je proći:

"Oni jednostavno ne mogu da se naviknu na ideju da će devojka koja je ostajala poslednja na žurkama da pređe u islam i uda se. Poznanstvo sa Mohamedom nateralo me je da se zamislim nad svojim životom. Ne želim više da izlazim golišava po klubovima. Posao modela je takav da mnogo puta moram da se slikam samo u brushalteru i u gaćicama i da se oblačim oskudno. Mohamed je fokusiran samo na porodični život. Kada se napijem, volim da se skinem i baš skoro sam se se iz kluba vratila kući potpuno gola. Volela sam da izlazim, a sada će se moj život promeniti iz korena, ali to me ne brine".

Mohamed zna čime se Karli bavi, ali njegovoj porodici neće reći ništa o njenoj karijeri. Činjenica da je samohrana majka bila je već dovoljno šokantan detalj.

Objasnio im je da me voli i da želi da me oženi i rekao im da oni to moraju da prihvate. Prihvatio je ono što radim i ne želi da me menja, ali kaže da je moje telo samo za njegove oči kada se budemo venčali.

Samohrane majke su skoro nepoznanica u Tunisu, gde je seks van braka kažnjiv zakonom.

"Samohrane majke ne postoje u njegovom svetu i čovek koji napravi dete ženi pre nego što je oženi ide u zatvor. Porodica je na prvom mestu i to je jedna od stvari koju volim što se tiče njihove kulture. On obožava svoju majku, a žene su i inače veoma poštovane. Kada sam sa Mohamedom, osećam se zadovoljno, mirno i srećno. Znam da je on pravi čovek za mene."

Izvor: zena.blic

Pogledajte još