Kako se nakon odmora vratiti u formu na poslu?

A posao nas očekuje i prosto nekako moramo da se vratimo u radnu formu. Možda je sada pravo vreme da odemo na jedan team -bilding, da se ponovo učvrste veze među kolegama i da nakon toga zajedno krenemo u nove radne pobede.

Pošto smo već svi bili negde u obzir dolaze samo neke kraće varijante odsustva sa posla, tri dana je prava mera. Za tim -bilding duže varijante ne bi ni imale smisla.

Pročitajte: KANJON TARE: Spust na kome bi vam zavideo i Indijana Džons

Rafting je u poslednje vreme jako popularan i to ne bez razloga. Adrenalin i odmor ujedno, pa bolje kombinacije, priznaćete da nema. A kraj avgusta ili početak septembra su idealni periodi za aktivni odmor. Pročitaj: Šta vam to može doneti aktivni odmor
(old_image)
Na ovakvom odmoru se možda nećete naspavati poslepodne ali ćete napuniti baterije više nego da ste se po čitav dan baškarili na plaži ispod suncobrana. Svež vazduh i priroda koju retko imamo prilike da viđamo delovaće kao energetska injekcija.

A ta neuobičajena situacija za poslovno okruženje, učvrstiće veze među kolegama. Retko ko od nas ima priliku da kolege na poslu viđa u vodootpronim odelima kako veslaju sa kacigama na glavama. Situacija koja vam se u trenutku spusta čini dovoljno adrenalinskom da morate da veslate udruženim snagama da pobedite brzake Drine, učvrščćuje veze među ljudima.

Gastronosmki segment u predelima kao što je Tara, gde svi najčešće idu na rafting je pandan Franšu među restoranima. Znači nema boljeg! A hrana je uvek važan segment svakog druženja, pa i tim bildinga. Nakon povratka sa jedne ovakve ekskurzije, rezulati na poslu neće izostati.

Pogledajte ponudu rafting centra Drina Tara

Pogledajte još