Belgrade Dance Conference 14. septembra u KC Gradu

Otvorena je za producente, muzičare i sve zanteresovane ljubitelje muzike, koji žele da se informišu o mogućnostima rada u industriji zabave.

Šta je BDC?

BDC inicijativa potekla je od InDeep'n'Dance Records iz Amsterdama i KC Grad-a iz Beograda. Podržana je od strane Vlade Holandije i Felix Meritis Foundation iz Amsterdama.

Belgrade Dance Conference je prva internacionalna konferencija o različitim žanrovima elektronske muzike. Predstavlja posebnu platformu za promotivne aktivnosti, interaktivne prezentacije, eksluzivne nastupe, performanse, umetnost i zabavu. BDC je konačna platforma za razmenu dijaloga i debate na polju elektronske muzike.

Cilj noćnog promo eventa “What is on your mind!?“ i dnevnog programa je organizovanje Belgrade Dance Conference festivala 2014. godine kao najvećeg i najautentičnijeg ove vrste u Jugoistočnoj Evropi.

Na dnevnoj konferenciji učestovaće DJ Dexon - inicijator konferencije, vlasnik InDeep'n'Dance Records iz Amsterdama, sa gostom iz Holandije Danny Jacobsen-om aka DJ Dassive –om, koji će održati kratak kurs o mogućnostima nastupa na digitalnoj opremi. Predstaviće ''Native Instruments S4''.

Debati će se priključiti jedan od najpoznatijih srpskih DJ-eva i producenata Dejan Milićević.

Posetioci će biti u mogućnosti da postave pitanja i da prodiskutuju o svemu što ih zanima.

Tokom konferencije biće izloženi grafički radovi potekli sa internacionalno priznatih evenata "What is on your mind !?".

Za VJ tokom dnevnog i noćnog programa biće zadužena internacionalno priznata umetnica Frouke Ten Velden (www.frouketenvelden.com).

Očekuju vas pokloni iznenađenja!


Dnevni program je besplatan.

Noćni program od 23:00 do 06:00 baziran je na ''What is on your mind!?'' BDC promo event-u u KC Gradu. Na promo eventu nastupaju: DJ Dexon vlasnik radnje gramofonskih ploča InDeep'n'Dance Records/Amsterdam, koji će puštati najnoviju muziku isključivo sa vinila, što će dati čitavoj atmosferi poseban šarm. Sledi Danny Jacobsen aka DJ Dassive/Holandija, umetnik i organizator evenata, koji ima nezaustavljivu strast prema muzici. Slede nastupi najboljih beogradskih DJ-eva Aleksandra Antraxa Dimitrijevića, Dejana Milićevića i Laleta. Publika će imati mogućnost da vidi live nastup DJ Dassive-a na opremi o kojoj će govoriti tokom dnevnog programa. Ovaj deo programa je teorija u praksi. Pripremite cipele za ples! Ulaz je 300 dinara.

Pogledajte još