OPET PROBLEMI: Milan Popović očajan zbog nove Severinine odluke

Kako otkriva izvor blizak Popoviću, on je još uvek spreman na dogovor kako bi izbegao sud i kako bi se mirnim putem dogovorio sa Severinom o zajedničkom starateljstvu.

Dok Severina Vučković pomera datum kada će ponovo spojiti svog sina Aleksandra sa njegovim ocem Milanom Popovićem, poznati biznismen mnogo pati zbog toga i u potpunosti se posvetio sudskom procesu kako bi se što pre izborio da vidi svog jedinca.

Ipak, kako otkriva izvor blizak Popoviću, on je još uvek spreman na dogovor kako bi izbegao sud i kako bi se mirnim putem dogovorio sa Severinom o zajedničkom starateljstvu.

"Ima više od mesec dana kako Milan nije video sina i veoma pati zbog toga, a sa Severinom se nije čuo od 27. jula, kada su prekinuli svaku komunikaciju i, što je najgore, dogovora o tome da vidi Aleksandra nema ni na vidiku. Severina je sve predala advokatu Jadranki Sloković, kojoj su Milanovi pravnici pisali molbe u kojima on traži da vidi sina, no ona na to nikada nije odgovorila. Odnosno, odgovorila je na jednu molbu i napisala je da Aleksandar ne može raspust da provede sa ocem, jer „dete mora da ima red“, odnosno da se to ne uklapa sa Severininim rasporedom nastupa. Osim što se veoma loše oseća jer Aleksandra nije video mesec dana, Milan veoma malo i radi i neprestano traži načine da ugovori viđanje sa sinom. Prijatelji su veoma zabrinuti za njega jer ga ne znaju takvog, ali ovo je za njega stvarno bezizlazna situacija, koja uopšte ne zavisi od njega", tvrdi izvor blizak biznismenu.

O Popovićevom stanju juče smo pokušali da dobijemo komentar od njegove PR službe, no oni nisu želeli da komentarišu njegova osećanja. O ovoj temi, kao i o tome kada će mu dozvoliti da vidi sina, pokušali smo da dobijemo komentar od Severine, koja nam je odgovorila preko svog menadžera Tomislava Petrovića.

"Smatram da je ispravna Severinina odluka da zbog budućnosti svog sina javno ne komentariše takve stvari. Interes pojedinih medija i dela javnosti razumem, ali isto tako i Severininu želju za privatnošću u ovom slučaju", rekao je Petrović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još