SRAMNO I ŠOKANTNO: Mladi pevač slao nepristojne fotografije maloletnici (FOTO)

Zvezda Granda i budući Farmer, Savo Perović, razmenjivao je golišave fotografije sa maloletnom S.LJ. (17) koja je bila njegov najveći fan tokom trajanja takmičenja u Zvezdama Granda.

S.LJ. (17) i Savo su neko vreme bili u kontaktu nakon emisije da bi to posle preraslo u emotivnu vezu od pola godine a,devojčica je odlučila da podeli njegove fotografije pre nekoliko dana putem Fejsbuka nakon što je on izrazio želju da prekinu svaki kontakt jer je ona počela da oseća nešto više prema Savu a on je trenutno fokusiran samo na pevanje i pripremu za novu sezonu Farme koja počinje u septembru.

- Bio je divan prema meni od momenta kada smo se upoznali tokom Zvezda Granda. Redovno smo razmenjivali poruke, pozive čak smo znali da zaglavimo na Skajpu po nekoliko sati. Iz čista mira je prekinuo svaki kontakt sa mnom to nije fer zato sam odlučila da podelim sa svima njegove fotografije jer sigurno nisam jedina kojoj je prestao da se javlja na ovakav način.

Kada smo pozvali Sava da prokomentariše ljubomoru svoje bivše devojke on je za Pulsonline kratko rekao:

- Ne želim ništa da komentarišem. Mi smo bili zajedno pola godine i bilo nam je prelepo,šta god bih sad rekao udario bih na osobu s kojom sam nekada bio i koju sam voleo. A ona valjda najbolje zna zašto je to uradila i da li joj ovo stvarno treba.

Izvor: Puls

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.