Grad prodaje vilu na Senjaku za 4,5 miliona evra

Prodaju će obaviti gradska Komisija za sprovođenje postupka otuđenja nepokretnosti, a potencijalni kupci na javnom nadmetanju postaće svi pojedinci, preduzeća i ustanove koji do 23. septembra predaju ispravno popunjenu prijavu i potrebnu dokumentaciju.

Član Gradskog veća Zoran Kostić kaže da se radi o osam stanova površine od 13 do 77 kvadrata i jednoj vili u Ulici Andre Nikolića na Senjaku.

"Početna cena za stanove je od 800 do 1.200 evra po kvadratu i nju je odredio sektor za procenu tržišnih vrednosti Uprave javnih prihoda. U slučaju vile radi se o velikom placu od blizu 40 ari i početna vrednost je oko 4,5 miliona evra. S obzirom na to da se radi o rezidencijalnoj četvrti i prostoru gde je moguća gradnja velikih objekata i cena je odgovarajuća"
, rekao je Kostić za “Beoinfo”.

Sve potrebne informacije (tekst oglasa, obrazac prijave, uputstvo o načinu uplate depozita), kao i uvid u dokumentaciju u vezi sa navedenim nepokretnostima, mogu se dobiti u Sekretarijatu za imovinsko-pravne poslove, građevinsku i urbanističku inspekciju gradske uprave u Ulici 27. marta 43-45, na prvom spratu, u kancelariji 143A od 11 do 15 sati. Za informacije je otvoren i telefon 011/2753-763.

Prijave za učešće u javnom nadmetanju potrebno je podneti na pisarnici gradske uprave ili poslati poštom u zatvorenoj koverti sa vidljivom naznakom na koji se oglas odnosi i ko je podnosilac. Javno nadmetanje će biti održano 30. septembra u 12 sati u zgradi gradske uprave.

Beoinfo

Pogledajte još