Nelson: Biće Zvezda bolja nego prošle sezone!

"Svestan sam da će se od mene očekivati mnogo više. Više će očekivati stručni štab, saigrači, ali i navijači. To može da bude dodatni pritisak, ali spreman sam za sve to. Želim da ova sezona bude uspešnija nego prethodna, a to je jedan od razloga i što sam ostao, jer smatram da to možemo da ostvarimo", kazao je Nelson za sajt Zvezde.

On je prošle sezone u Jadranskoj ligi prosečno beležio 8,6 poena, 3,7 skokova i 3,6 asistencija po meču. Crveno-beli su osvojili Kup Radivoja Koraća, ali su poraženi u finalu Jadranske lige i domaćeg šampionata.

Američki košarkaš juče se vratio u Zvezdu posle odmora, a priključiće se ekipi koja se već nalazi na pripremama na Zlatiboru.

"Dosta sam putovao. Bio sam u Meksiku, Fildalefiji, Virdžiniji. Naravno, nisam propustio da odem u moju Kaliforniju, a mnogo vremena proveo sam i u Las Vegasu s obzirom da sam tamo kupio kuću, pa sam se malo bavio i uređenjem doma", dodao je on.

Amerikanac je naveo i da je poslednjih nekoliko nedelja individualno trenirao.

„Poslednjih dvadesetak dana sam trenirao u jednom trening kampu u Las Vegasu. Fizički se dobro osećam i veoma sam motivisan za rad jer ćemo ove sezone imati još više izazova. Tu pre svega mislim na utakmice u Evroligi"
, zaključio je Nelson.

Crveno-beli će ove sezone igrati u D grupi Evrolige sa Laboralom, Makabijem, Panatinaikosom, Lokomotivom i pobednikom kvalifikacija.

(Tanjug)

Pogledajte još