Nikolić žali zbog nerešenog rezultata

Vojvodina i Šerif odigrali su 1:1, a Novosađani su izjednačili u drugom poluvremenu.

"Žalim što nismo uspeli da dođemo do drugog gola, da preokrenemo rezultat, jer bi se obe ekipe drugačije ponašale u revanšu", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice.

"Mi smo korektno ušli u utakmicu, ali kako je ona odmicala, mi smo sve više grešili. Mnogo je bilo tehničkih grešaka. U drugom delu smo bili svesni da će se Šerif povući, jer su na terenu imali igrača manje", rekao je Nikolić.

Trener je rekao da je bio svestan da fudbaleri Šerifa bolje igraju na gostujućem terenu nego kod kuće, kao i da najviše opasnosti preti iz kontranapada.

Šef stručnog štaba Vojvodine rekao je da veruje u dobar rezultat u Moldaviji, uprkos remiju na svom terenu.

"Ništa još nije gotovo. U ovom duelu odlučuju detalji. Nama u revanšu odgovara pobeda, kao i remi sa većim brojem golova. Ja verujem u ovu ekipu i nadam se dobrom rezultatu. Ekipa je mlada i treba im pružiti podršku", kazao je on.

Trener Šerifa Vječeslav Rusnak rekao je da je večerašnji meč imao dva različita poluvremena i dodao da "ima još 90 minuta" da njegov tim ispravi lošu igru iz prvog meča.

"Dve različite utakmice smo videli danas. Jednu pre, a drugu posle crvenog kartona. Mi nismo navikli da se branimo i to nam je teško palo. Mi smo kontrolisali igru posle primljenog gola, ali ubrzo potom ostli smo sa igračem manje i onda je ceo koncept otišao. Imamo šansu u drugoj utakmici. Verujem u prolaz", kazao je Rusnak.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.