Rašović: Igrači su se oslobodili okova

"Utakmica je bila onakva kakvu smo očekivali, otvorena. Imali smo svoje šanse. Tun se pokazao kao čvrsta ekipa koja zna šta hoće. U drugom poluvremenu smo mnogo želeli pobedu, zato smo i došli do nje", rekao je Rašović.

Partizan je pobedom od 1:0 u baražu za Ligu Evrope prekinuo seriju bez pobede u evropskim takmičenjima posle skoro godinu dana, na šta je Rašović kazao da njemu nije laknulo, ali da igračima jeste.

"Nisam lično osetio olakšanje, to se osetilo najviše kod igrača. Oslobodili su se okova i ovo će mnogo značiti u psihološkom smislu u nastavku sezone", kazao je Rašović.

Trener je objasnio da njegovi igrači nisu više trčali i bili brži zbog igre rivala.

"Bila je velika gužva jer su se igrači Tuna povukli. Bilo je malo prostora, ali sve se promenilo kada smo dali gol. Posle toga smo ličili na Partizan kakav treba da budemo", kazao je trener.

Rašović je rekao da je rezultat dobar.

"Prvo treba da napravimo analizu ove utakmice, da ispravimo stvari koje nisu dobre, jer je Tun par puta lako došao u situaciju za gol. Ovo je dosta dobar rezultat i daje nam veće šanse za prolaz u grupnu fazu", rekao je Rašović.

Beta

Pogledajte još