Iz Grada bioskopa u Balkan

Nagrađeni filmovi drugog po redu Internacionalnog festivala filma i novih medija Cinema City biće prikazani u bioskopu "Balkan" od srede 17. juna u terminima od 19, 21 i 23.00.

Na repertoaru bioskopa "Balkan" biće sledeći filmovi: 

- dobitnik Gran prija – statuete Ibis za najbolji film iz takmičarskog programa ’’Exit Point’’ – film "Toni Manero" u režiji Pabla Larena.
- dobitnik nagrade za najbolju režiju – statuete Ibis za najbolju režiju u okviru takmičarskog programa ’’Exit Point’ – film "Zarobljenik" (Captive) Alekseja Učitela (Alexei Uchitel).
- dobitnik nagrade za najbolju režiju – statuete Ibis za najbolju režiju u okviru takmičarskog programa ’’Nacionalna klasa’’ – film "Sveti Georgije ubiva aždahu" Srđana Dragojevića.

Najgledaniji film Festivala Cinema City u okviru selekcije "Planet Rock“, dokumentarni film "EKV - Kao da je bilo nekad" Dušana Vesića biće prikazan u bioskopu "Balkan" u utorak 16. juna u 21.00. Beogradska publika će imati priliku da vidi ovo potresno svedočanstvo o umetnosti, životu i smrti članova benda Ekatarina Velika koji je obeležio muziku jedne države i jednog vremena. 

Pogledajte još