Tajni mejlovi, fotografije i poruke koje su uzdrmale Holivud

SKARLET JOHANSON
Golišave slike Skarlet procurile su u javnost 2011. godine, nakon što joj je hakovan mejl.
Fotografije su bile namenjene njenom tadašnjem mužu, Rajanu Rejnoldsu, ali su završile na internetu i videli su ih svi. Kada je prilikom jednog intervjua upitana za fotografije, rekla je:
- Neću da izigravam žrtvu i crvenim od srama. Neko mi je ukrao nešto i to što je uradio je bolesno.

DŽON TRAVOLTA
U maju prošle godine, Travoltu je tužio maser koji je tvrdio da je poznati glumac hteo da ima seks sa njim tokom seanse. Mesec dana kasnije, Travoltin dugogodišnji asistent izjavio je da je on ne samo homoseksualac, nego i da je u vezi sa muškarcem već šest godina.

KOLIN FAREL
Snimak seksa koji prikazuje poznatog glumca i njegovu tadašnju devojku, Nikol Narajn, procurio je 2006. godine. Video je snimljen dve godine ranije, i iako je Kolin dao sve od sebe da se ne pojavi u javnosti, neki delovi su našli put do šire publike. Sajt na kome je objavljen video ubrzo je ugašen.

KRISTINA HENDRIKS
U martu 2012. u javnosti su se pojavile fotografije Kristine Hendriks sa obnaženim grudima. Glumičin zastupnik je porekao da su te fotografije ukradene sa njenog telefona i izjavio da obnažene grudi pripadaju drugoj ženi.

DŽASTIN TIMBERLEJK
Telefon Mile Kunis hakovan je 2011. godine, a na njemu su pronađene neke golišave fotografije koje je većina pripisivala Džastinu Timberlejku (njih dvoje su glumili zajedno u filmu ‚‚Friends with benefits'' te godine). Na jednoj slici Džastin bez majice leži na krevetu, na drugoj radi šale ima roze gaćice na glavi, a na trećoj slici su genitalije, ali su i Džastin i Mila porekli da su to njegove genitalije.

DŽENIFER LOPEZ
Odlomci seks videa Dženifer Lopez i njenog bivšeg muža Noe pojavili su se u javnosti 2011. godine (snimak je nastao na njihovom medenom mesecu 1997). Noa je hteo da profitira, ali je Dženifer dobila na sudu i tako se osigurala da će snimak ostati van očiju javnosti.

BRED PIT
Kad je bio na odmoru 1995. sa tadašnjom devojkom Gvinet Paltrou, Bred je fotografisan kako se go sunča, a fotografije je kupio ‘’Plejgrl’’ i objavio ih bez odobrenja. Bred je tužio časopis, kojem je zabranjeno da isporuči ostatak kopija tog broja.

PRINC HARI
Prošlog leta u javnosti su se pojavile fotografije golog princa fotografisane dok se provodio u Las Vegasu. Na fotografijama Hari je bio potpuno go i pokrivao je svoje međunožje, dok je iza njega stajala izgleda isto tako gola devojka. Nekoliko meseci kasnije, upitan za ovaj incident, rekao je:

- Izneverio sam samog sebe, svoju porodicu i mnoge druge ljude -

Blic Zena

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.