MILAN ISKRENO O RASKIDU: Ne želim da Aleksandar pati kao ja!

"Kroz sličnu sam situaciju i sam prolazio dok sam bio mali. Moj tata se borio za mene s mojom majkom. Išao sam na sud da svedočim da želim da budem sa svojim ocem. Prolazio sam kroz sve to i pitam se zašto se sada meni događa isto. Možda zato da bih shvatio svog oca i majku, zašto su oni to radili. Poznavajući to iskustvo, učiniću sve kako bih sprečio da se nešto slično dogodi Aleksandru. Znam kakvo je to mučenje bilo za mene, a tek sada shvatam kako je bilo mojim roditeljima. Sećam se da je moja majka govorila protiv mog oca, on protiv nje, i ne želim da se to ponovi Aleksandru. Ja njemu sigurno neću govoriti ništa loše o njegovoj majci niti pokušavati da me zavoli više od Severine. Ja ne tražim da dete bude moje i nisam saglasan da dete bude samo Severinino. Insistiram i radiću sve da dete bude naše zajedničko, da zna kako ima i mamu i tatu koji ga jednako vole", ispričao je Popović.

Na pitanje novinara zašto su on i Severina dugo glumili da su zajedno, a zapravo su raskinuli 2011. godine, biznismen je odgovorio da nikada nisu glumili.

"Nismo glumili, samo niko nije pričao o tome. Naš raskid je bio proces. Bilo je retkih trenutaka kada smo hteli da se vratimo na staro, da popravimo nešto, ali smo znali da to jednostavno ne ide. Evo, situacija na Brionima kada smo se ljubili na obali mora, ali ja sam spavao na brodu, a Severina u hotelu.

Kurir

Pogledajte još