fbpx

Ljubavni horoskop za 24. avgust

OVAN

Sunce u Devici čini vas sklonim da maštate o predstavniku ovog znaka, naročito ako volite ozbiljne osobe ili ako imate simpatiju na poslu. Moguća je romansa i sa nekim drugim Ovnom, a ako vam u posetu dođe Strelac, nećete biti ni malo ravnodušni prema njemu.

BIK

Venera, vladalac vašeg znaka, u Vagi, u znaku u kome su njena svojstva takođe izražena, može vam doneti simpatiju na poslu. Mogli biste naći neki povod da biste se sreli sa nekim ko vam je posebno veoma drag čak i ako to ne pokazujete otvoreno. Nekome je stalo do vas više nego što pretpostavljate, pišu "Novosti".

BLIZANCI

Želite da se dopadnete nekom ko je sličan vama, ali upravo to može i biti problem u uzajamnoj komunikacji, jer nijedno od vas dvoje nije spremno da u bilo čemu popusti. Moguća je romansa sa nekim koga dugo niste videli a svojevremeno ste imali neku vrstu flerta.

RAK

Ne odgovara vam tranzit Meseca preko znaka Ovna, zbog čega ćete moći lako da se dogovorite sa nekim ko vam je bio veoma drag. Osećate veliku potrebu za nekom vrstom promene, naročito ako dugo već niste u dobrim odnosima sa partnerom. Dobro se slažete sa Škorpijom ili Ribama.

LAV

Tranzit Meseca preko znaka Ovna donosi nove mogućnosti u ljubavi, naročito kada je u pitanju veza koja već izvesno vreme traje u vidu nekog bezazlenog flerta. Dobro ste raspoloženi i ako ste slobodni, spremni da odete negde u neko veće društvo, moguće sa jednom Vagom.

DEVICA

Nemojte se previše oslanjati na ono što čujete od neke druge Device ili Blizanaca, naročito ako se radi o osobama sa kojima nikada niste uspeli da uspostavite dobru komunikaciju ili se često upuštate u polemiku. Moguć je susret na nekom interesantnom mestu, moguće i na poslovnom putu.

VAGA

Naglašen znak Device donosi mogućnost tajne veze ili bi mogao doneti neočekivan susret sa nekim ko će vrlo brzo dati doznanja šta očekuje od vas. Tranzit Venere preko vašeg znaka u napetom aspektu sa Plutonom u Jarcu čini vas prilično nestrpljivim ali i izbirljivim.

ŠKORPIJA

U ljubavi se verovatno ne odvija sve kao što se želeli ili očekivali jer se mnogi mešaju u vašu vezu, ili pokušavaju da vas odgovore od ljubavi sa nekim u koga imate veliko poverenje i ko vam je neka vrsta opsesije. Budite spremni da u nečemu popustite jednom Jarcu ili Vagi.

STRELAC

U centru ste pažnje. Mnogi pokušavaju da vam se nametnu, bilo da žele da budu u vašem društvu ili pokušavaju da vam daju do znanja da ste im simpatični. Niste spremni da se olako upustite u bilo kakvu vezu, naročito ne sa nekim ko veoma drži do sebe. Moguća je romansa sa Bikom.

JARAC

Ne želite da komentarišete ponašanje osobe koja vam je draga, ma o kome da se radi. Pokušaćete da se prilagodite nekim novim uslovima koje partner nameće i vama i, ako ste u braku, svim članovima porodice. Nekome je veoma bitno da se upozna sa vama, moguće jednom Biku ili Raku.

VODOLIJA

Očekujte poziv od osobe koja vam je posebno veoma draga, moguće je da se radi o nekom koga ste svojevremeno upoznali na nekom javnom mestu, moguće na nekom koncertu ili na nekom velikom skupu gde se okuplja mnogo sveta, naročito poznatog.

RIBE

Dobro se slažete sa jednim Jarcem koji pokazuje veliko interesovanje za vaše probleme. Trudite se da niko ne primeti koliko vam je stalo do nekog ko nije slobodan, moguće je da se radi o osobi koju ste upoznali na nekom službenom putu ili negde gde se tome niste naročito nadali.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.