Dnevni horoskop za 24. avgust

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Ukoliko neko osporava Vaše ideje, mudro birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Budite promišljeni i izbegavajte impulsivne reakcije.

Ljubav: Nedostaje Vam strpljenje u susretu sa voljenom osobom, najčešće situaciju procenjujete subjektivno i na osnovu prvog utiska.

Zdravlje: Potrebna Vam je psihološka ravnoteža i relaksacija, piše portal dnevno.rs.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Neko ne razume Vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila, bez detaljnih objašnjenja ili osećanja krivice.

Ljubav: Važno je da shvatite značaj i vrednost nečijeg prisustva.

Zdravlje: Sačuvajte prisebnost duha i dobru koncentraciju.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Vaš gubitak ilustruje trenutno stanje na poslovnoj sceni, ne treba da se opterećujete lošim mislima.

Ljubav: Partner ima različite primedbe na Vaše ponašanje, čini Vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Uslišite nečiju molbu.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite nekom omiljenom hobiju, opustite se.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Imate osećaj da Vas neko vešto zavarava ili da Vam izmiče dobra poslovna prilika. Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete Vašu koncentraciju.

Ljubav: Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim i bezazlenim propustima.

Zdravlje: Važno je da se suočite sa istinom i da prevaziđete svoje unutrašnje konflikte.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Pokušavate da se oslobodite od nagomilanih obaveza, ali neprekidno nailazite na otežavajuće okolnosti. Stalo Vam je da odložite susret sa osobom koja od Vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

Ljubav: Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da Vas oraspoloži. Uskladite svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Izbegavajte situacije koje Vas dodatno opterećuju.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.

Ljubav: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočište da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.

Zdravlje: Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima i imate ubedljive odgovore na različita pitanja. Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove.

Ljubav: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na Vaš ljubavni život. Svet oko sebe posmatrate drugim očima i sa više optimizma.

Zdravlje: Posvetite više pažnje nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da Vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.

Ljubav: U svojim emotivnim procenama budite realni, ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sve Vaše „slatke snove”.

Zdravlje: Ulepšajte se i izađite u provod, kako biste smanjili tenziju stečenu tokom dana.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Zamaraju Vas situacije u kojima se previše taktizira, ne volite kada neko ograničava Vašu slobodu i aktivnosti.

Ljubav: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu, koja vodi ka novoj raspravi.

Zdravlje: Prijaće Vam izlazak ili relaksacija.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Učinili ste sve što je u Vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutno stanje na poslu.

Ljubav: Budite dosledni u svojim namerama i nemojte potiskivati intuiciju.

Zdravlje: Vedar duh i dobre namere daju dodatnu snagu.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, stoga budite uporni u svojim namerama.

Ljubav: Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Neko neće moći da odoli pred Vašim ljubavnima čarima.

Zdravlje: Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Izbegavajte osobu koja ima loš uticaj na Vaše raspoloženje i koncentraciju. Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.

Ljubav: Ništa ne postižete principom negacije, uzalud se protivite voljenoj osobi i teatralno demonstrirate svoju sujetu.

Zdravlje: Potrebna Vam je nečija podrška i moralno ohrabrenje.

(Izvor: Dnevno.rs)

Pogledajte još