VELIKA JUGOSLOVENSKA REPRIZA: Brena ponovo podigla noge (VIDEO)

Regionalna folk zvezda Lepa Brena pred osam hiljada svojih obožavatelja u petak uveče održala je koncert pod vedrim nebom u Koncertnoj areni jezera Modrac, gde se pokazala u svom punom izdanju: dizala je noge i mahala zastavom nekadašnje SFRJ.

Da se spremao spektakl pokazivale su i reke posetilaca koje su se, nekoliko sati pre početka, slivale ulicama koje vode prema Areni. Kada se folk zvezda pojavila na bini, euforija koja je danima vladala jednostavno je eksplodirala.

Već u prvim taktovima Brena je mnoge prisutne namamila da puste svoj glas, pa su sa njom horski pevali, što je pevačici izmamilo osmeh na lice. Bila je ovo prilika i da se nešto starije generacije prisete lepih dana koje su krasili Brenini hitovi, među kojima su svakako "Čačak", "Mile voli disko"...

Dok su oni nešto mlađi posebno uživali u onima sa poslednjeg albuma, kao što su "Metak sa posvetom", "Zrno bibera", "Ne bih ja"…

"Zaista mi je drago što sam konačno došla u Modrac, na jedno od najlepših jezera u našem kraju. Pošto sam ja rođena Tuzlanka, ovde je došlo mnogo moje familije, prijatelja i fanova iz čitave okoline. Svima njima se ovom prilikom posebno zahvaljujem. Verujem da će ovo biti jedno lepo druženje i da ćemo pevati sve one pesme sa kojima smo se počeli družati daleke godine u prošlom veku", rekla je Brena neposredno pred izlazak na scenu.

Na zahtjev publike, pred sami kraj koncerta, Brena je otpjevala pjesmu "Jugoslovenka", a iz publike je stigla zastava nekadašnje države Jugoslavije koju je Brena ponosno digla u vazduh.

Izvor: Kurir

Pogledajte još