OVOGA PUTA IDE DO KRAJA: Ava dala obećanje pred ulazak na Farmu!

Za par dana počinje nova sezona najgledanijeg rijalitija u Srbiji i ujedno omiljene razonode na ovim prostirima “Farma 5“, u kome će pod prismotrom kamera krave musti i na slami spavati mnoge zgodne cice, među kojima će biti starleta Ava Karabatić i mlada “Zvezda Granda” Beograđanka Katarina Grujić.

Na imanju u Lisovićima publika je gledala brojne svađe i nepristojno ponašanje VIP-ovaca, “farmere” kako rade seoske poslove, ali i kako ne rade, dok su poslednju sezonu ovog rijalitija obeležili i vreli kadrovi seksa Jovane i Danijela, koji su redovno upražnjavali ove noćne aktivnosti.

Stoga, nameće se pitanje ko će publiku u predstojećoj sezoni “počastiti” eksplicitnim kadrovima seksa, dok na to, bez premišljanja, odgovara hrvatska starleta i skandal majstor Ava Karabatić.

- Ako bih se zaljubila i imala potrebu za seksom, to bih i uradila. To je najnormalnija ljudska potreba! Ja se uopšte ne obazirem na kamere, i ponašaću se kao kod kuće, te ćete moći da me gledate kako šetam gola – ispričala je rijaliti zvijezda.

Pored Ave, publika će se naslađivati i pogledima na bujne obline mlade “Grandovke” Katarine Grujić, koja je mnogima zapala za oko zbog svog egzotičnog izgleda, ali i navodnog “kućnog videa“ kojim joj je prijetio bivši dečko.

- Volim svoje telo i sigurno ga neću skrivati. Sunčaću se u kupaćem, ali ću paziti na svoje ponašanje. Ako bih se zaljubila, samo bih gledala da izdržim bez seksa dok se rijaliti ne završi – rekla je Grujićeva.

Da podsetimo, na imanju će im se pridružiti i još jedna “Zvezda Granda” Jelena Jovanović, koju mnogi prepoznaju i kao “Plejboj” cicu,

Izvor: Informer

Pogledajte još