Ljubavni horoskop za 25. avgust

OVAN

Emotivna veza sa nekim koga poznajete preko posla može značiti početak noveljubavne veze koja bi imala perspektivu, naročito ako se radi o osobi koja je spremna da sa vama uđe u zajednički projekat. Spremni ste na neke ustupke o kojima do skora niste ni razmišljali.

BIK

Harmoničan dan, naročito ako ste u vezi sa nekim ko je rođen u znaku ili podznaku Device, Raka ili Bkia. Jedan Jarac pokušava da vam se na fini način nametne, moguće da će vam učiniti neku vrstu usluge po pitanju zajedničkih poslovinih aranžmana.

BLIZANCI

Niste načisto kako da se postavite prema nekom koga ste tek nedavno upoznali. Verujete da je moguće da se o svemu dogovorite sa osobom koja vam je draga, naročito ako ste mlađi od partnera. Dopada vam se jedan Strelac koji često putuje u inostranstvo.

RAK

Očekuje vas prijatan dan, verovatno ćete biti okupirani obavezama i bićete u prilici da se ipak vidite sa osobom koja vam je draga. Konjukcija Sunca i Merkura na početku Device i u poslepodnevnim satima dobar aspekt sa Mesecom u Biku donosi mogućnost harmoničnihg odnosa.

LAV

Naporan dan za one koji su u nekoj vrsti napetih odnosa sa članovima porodice zbog čestih rasprava sa partnerom.Nekome je veoma bitno da vas uveri da niste u pravu,naročito ako ste nekome pričali o svojim problemima.

DEVICA

Rođeni početkom znaka zbog konjukcije Sunca i Merkura koji je u dobrom aspektu sa Mesecom u Biku mogu očekivati prijatne zajedničke momente sa nekim sa kim se uvek dobro provedu, naročito ako se radi o Ribama, Škorpiji ili Jarcu.

VAGA

Venera u vašem znaku donosi vam mnogo prijatnih momenata u društvu nekog Bika, Raka ili Strelca. Ako vam se dopada ideja o zajedničkom životu sa osobomkoju poznajete od nedavano ili ste tek kratko u vezi, nemojte praviti planove bez razgovora sa partnerom.

ŠKORPIJA

Nekome se dopadate, najverovatnije jednom Jarcu koji je spreman da za vas mnogo toga učini, moguće da se radi o osobi koja vas je upoznala na nekom putovanju ili negde gde ste ste sretali neobavezno, bilo da se radi o poslu ili o nekom društvnom skupu.

STRELAC

Ostajete pri svom stavu iako vas partner verovatno kritikuje i spreman je da vam izađe u susret u vezi sa nečim što vam je verovatno veoma bitno.Nemojte se previše opterećivati onim na šta ne možete da utičete. Niste sigurni da li je Lav iskren prema vama.

JARAC

Ne oklevajte da prihvatite poziv nekoga ko je veoma šarmantan i ko će vam se svideti čak iako nije možda vaš tip. Društveni kontakti zbog Meseca u astrološkom polju ljubavi mogu doneti i neku novu, neočekivanu simpatiju. Verujete da će vam se javiti jedan Rak ili Škorpija.

VODOLIJA

Trebalo bi da obratite više pažnje na jednog Ovna ili Lava jer sa njima možete na najbolji način komunicirati. Vaša potreba da vas partner ničim ne opterećuje neće se realizovati ako ste u vezi Rakom, Bikom ili Jarcem.Dobijate poziv da se sretnete sa Vagom.

RIBE

Sačekajte poslepodne kada će Mesec biti bolje postavljen prema vašem znak ako želite da analizirate partnera i da ga možda malo kritikujete. Sunce i Merkur u polju partnerskih odnosa čini vas sklonim da jedno drugom prebacujete nešto iz prošlosti a Jupiter u Raku donosi mogućnost susret sa jednim Strelcem.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.