Ljubavni horoskop za 26. avgust

OVAN

Neko ko je veoma poznat ili prisutan u javnosti zainteresovao vas je. Ako se radi o Raku, rođenom u poslednjo dekadi znaka ili o julskom Lavu, imajte strpljenja za njega. Vrlo ste maštoviti i u ljubavi pokazujete želju za raznovrsnim uživanjima.

BIK

Ovo svakako nije vaš dan jer vam pozicija Marsa koji se sprema da uđe u Lava ne odgovara i čini vas previše autoritativnim, strogim i prilično zahtevnim. U stvari imate potrebu za ljubavlju ali to pokazujete na način koji partnera nervira. Danas ćete ga neprijatno iznenaditi.Ne bi trebalo da se previše otuđite od nekadašnjeg društva, čak i ako vam nije do izlazaka.

BLIZANCI

Jedna, vrlo sposobna i ambiciozna osoba pokazuje interesovanje za vas.Ako se radi o Lavu ili Vagi, nađite vremena da negde izađete. Ako imate stalnog partnera danas ćete mu dati povoda za sumnju ili za ljubomoru.Tranzit Meseca preko Bika na mnoge deluje razdražujuće.

RAK

Nemojte praviti partneru ljubomorne scene ili započinjati raspravu na temu članova porodice ili na temu nekog s kim mislite da se viđa i van posla a radi se o kolegi. Neki Ovan ili Lav prave intrige bez obzira da li ste u braku ili ne. Pazite danas da ne kažete nešto što bi moglo da se okrene protiv vas.

LAV

Pozicija Venere savešeno vam odgovara ali ne znači da možete da partneru nametnete svoju volju, naročito ako ste od nedavno u vezi i ne insistirajte na šalama na njegov račun.Pozicija Meseca vam ne odgovara ako ste u vezi sa Bikom.Moguće je da ste veoma zaljubljeni ali i prilično nematljivi, narolito ako vam se dopadaju Vaga ili Ribe.

DEVICA

Dopada vam se osoba sa kojom imate mnogo sličnosti,moguće da se radi o Biku. Ako radite na istom poslu, moguća je romansa. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Ovnu, Blizancima ili drugoj Devici.Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja ako oboje imate loše iskustvo iz prošlosti.

VAGA

Možete pokazati veliku dozu praktičnosti kada je u pitanju rešavanje problema koje se odnose na partnerove poslovne probleme ili u vezi sa nečim što partner nije u stanju das am reši. Ako je on tj. ona Rak, Ovan ili Lav pokušajte da ne ulazite u konflikte. Moguća je strastvena veza sa nekim prema kome nikada niste bili ravnodušni.

ŠKORPIJA

Prepodnevni sati donose dosta uzbuđenja onima koji ne znaju kako da organizuju svoje vreme. Potrebno je da se maksimalno posvetite svojoj porodici ili osobi koja vam je draga, naročito ako ste je u poslednje vreme zapostavili da ne bi došlo do rasprave. Moguć je ulazak u tajnu vezu sa jednim vodenim znakom.

STRELAC

Ovo bi mogao biti jedan solidan dan za one koji su spremni da se na brzinu odluče za izlazak jer biste u kasnim večernjim satima mogli dobiti iznenadni poziv za izlazak. Tranzit asteroida Kupidona odgovara onima čije je simpatija osoba koja često putuje u inostranstvo.

JARAC

Verujete da možete da se dogovorite sa partnerom oko svih bitnih pitanja ali nemojte biti previše samouvereni ako ste u vezi sa nekim ko je mnogo stariji od vas, naročito ako se manje od dve godine u vezi. Tranzit Marsa vas čini sklonim da previše impulsivno reagujete na sve što se tiče zajedničkih dogovora.

VODOLIJA

Ovo je za većinu predstavnika vašeg znaka pomalo naporan dan, naročito ako očekujete da vam se javi neko ko je rođen u trećoj dekadi jula. Pokušajate da imate razumevanja za one sa kojima ste se do skora povremeno viđali.Ako ne možete da se odlučite između dve simpatije, ne donosite odluku u afektu.

RIBE

Tranzit planeta preko Device, Meseca preko Bika dobro se reflektuju na predstavnike vašeg znaka i ma kojoj dekadi da pripadate, ako ste spremni ste na pomirenje ili na ulazak u vezu sa nekim ko vam je dugo već bio veoma simpatičan. Moguće je poznanstvo sa nekim ko živi u inostranstvu.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.