fbpx

Da li ste i vi jedan od onih iritantnih parova !?

1. Sve više govorite "mi"

"Mi bismo rado išli..", "Marko i ja obožavamo..." ili "nama to nije nikakav problem", samo su neke od izjava koje sigurno izgovorite barem jednom dnevno.

Ne brinite, svi parovi to rade, ali ne zaboravite ako pređete određeni nivo i u potpunosti izgubite svoje ja onda to može biti poprilično iritantno, ali i opasno za vaš identitet.

2. Mislite da je svaki izlazak rezervisan za parove

Ako ste slučajno zaboravili, postoje izlasci samo za devojke ili samo za muškarce i to je ok. Isto tako, ako imate prijateljicu ili prijatelja koji je sam, mislite o tome da njemu ne bude neprijatno kada je sa vama u društvu, pa mi stoga posvetite nekada izlazak i sami.

3. Koristite Fejsbuk za dokazivanje ljubavi

Poruke poput "voooolim teee!" ili "Još malo pa smo zajedno", trebalo bi da zadržite za sebe.

Ako niste znali, postoje privatne poruke u kojima možete napisati šta god poželite. Neka vaša ljubav postane samo vaša, a ne naša stvar.

4. Postajete neumorni posrednici pri spajanju parova

Toliko ste oduševljeni svojom vezom da jednostavno morate isto da ponudite i svojim samim prijateljicama pa ste im namestile njegovog prijatelja. To je jako lep gest, ali isto tako može biti jako iritantno.

Neki ljudi uživaju u samačkom životu, neki su tek izašli iz loše veze, a neki jednostavno ne žele sastanak na slepo. Drugim rečima, vi uživajte u svojoj ljubavi.

5. Mislite da je vaš partner pozvan na sva okupljanja vaših prijatelja

Ne zaboravite da vaši prijatelji prvenstveno vole vas. Nekadžele da vas vide s partnerom, ali nekad žele da uživaju samo u vašem društvu. Budite razumni jer on je vaš izbor, a ne izbor vaših prijatelja.

Izvor: B92, Super Žena

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.