PONOVO SABLAZNILA SVET: Lejdi Gaga u nizu scenskih transformacija (VIDEO)

Kada je reč o Lejdi Gagi, navikli smo da nas svakim nastupom ponovo šokira, a na dodeli MTV VMA nagrada, pevačica je predstavila sopstvenu evoluciju stila i pokazala kako je od "opatice" dospela do seksi opasnice u bikiniju. Razgolitila se i Majli Sajrus, koja je njihanjem kukova pokazala da više nije "tatina devojčica".

Lejdi Gaga je ponosna na svoju figuru i ne ustručava se da to pokaže.

Gaga se na crvenom tepihu pojavila u crnoj PVC haljini, u pratnji svog oca, a čim je zauzela scenu, počele su transformacije.

Pevačica je za nekoliko minuta nastupa promenila više kostima, a svaki je bio još šokantniji od prethodnog.Od haljine opatice i četvrtastog rama na glavi, Lejdi Gaga je na kraju stigla do bikinija koji je zamalo otkrio sve. Grudi su joj bile prekrivene polovinama školjke, a najintimniji deo raznobojnim cvetićima.

Prvi nastup od operacije kuka, započela je najnovijim singlom "Applause", a ubrzo je plesala i skakala po bini sa igračima, bez straha da će joj nešto "ispasti".

Nakon kostima opatice, usledio je crni triko sa plavom perikom, a publika je ipak sa najvećim oduševljenjem prihvatila bikini, u kome se Gaga kasnije ponosno šetala i van bine.

Izvor: Alo!

Pogledajte još