Dnevni horoskop za 27. avgust

OVAN (21.03.-20.04.)

Karijera: Neko pokušava da vas navede na svoje poslovne interese, ali vi ste dovoljno mudri i vešto izbegavate različite uticaje ili nametanje tuđe volje. Na kraju pokazaće se da vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh, nego kriterijumi koje koriste vši saradnici.

Ljubav: Ponovo prećutkujete „važne detalje” o nekim događajima pred svojim partnerom. Ne možete očekivati više od onoga što vam pripada.

Zdravlje: Prijaće vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

BIK (21.04.-20.05.)

Karijera: Uvek postoji neki zaobilazan način ili dobra mogućnost, da vešto i efikasno ostvarite ono što drugi ne mogu. Dovoljno ste sposobni da ostvarite svoje poslovne namere. Ali, niste dovoljno ubedljivi kada odgovarate na nečija provokativna pitanja.

Ljubav: Nema razloga da iskušavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost. Prihvatite partnerovu ideju bez suvišnih pitanja.

Zdravlje: Osetićete psihološko olakšanje, nakon iskrenog razgovora i poveravanja.

BLIZANCI (21.05.-20.06)

Karijera: Imate „ubedljivu priču”, ali nekome nije stalo da istina koju vi zastupate ispliva na videlo. Nema razloga da očekujete značajnu podršku u svojoj okolini. Eventualni sukob sa jednom osobom, može da preraste u pomalo neprijatnu situaciju ili određeni gubitak.

Ljubav: Budite dovoljno promišljeni u svojim izjavama, uzdržite se od nekog vida „poziranja” ili teatralnog ponašanja pred voljenom osobom.

Zdravlje: Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

RAK (21.06.-20.07.)

Karijera: Neko vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno očekuje vašu servilnost ili određenu protivuslugu. Nema potrebe da u vama prevladaju negativne emocije, ali nemojte ni podcenjivati nečije intelektualne ili praktične sposobnosti.

Ljubav: Važno je da sacuvate zajedničko poverenje i naklonost u susretu sa voljenom osobom. Nepotrebno preuveličavate svoje sumnje.

Zdravlje: Prijaće vam više sati zdravog sna i psiho-fizička relaksacija.

LAV (21.07.-21.08.)

Karijera: Neko ima pozitivan uticaj na vaše stvaralačko raspoloženje i aktivnost. Postoji osoba koja vas podstiče na kreativne promene u izražavanju. Nema potrebe da oklevate pred novom prilikom, pokažite da u vama postoji dobra volja.

Ljubav: Učinite sve što je potrebno da privučete nečiju pažnju ili da uveličate svoje emotivno zadovoljstvo u odabranom društvu.

Zdravlje: Nalazite se u dobroj formi i delujete pozitivno na svoju okolinu.

DEVICA (22.08.-22.09.)

Karijera: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje ponašanje ili poslovne zahteve, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja i preteranu razmetljivost pred saradnicima.

Ljubav: Preosetljivo reagujete na razne sitnice, postoje situacije koje partner doživljava na drugačiji način. Različito vidite svet oko sebe.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

VAGA (23.09.-22.10.)

Karijera: Delujete duhovito i šarmantno. U prepoznatljivom maniru osvajate simpatije na različitim stranama ili u susretu sa poslovnim partnerima.

Ljubav: Uz briljantnu inteligenciju, pokažite svojoj okolini da posedujete i osobine koje otkrivaju vašu emotivnu stranu ličnosti. Planirajte neka nova dešavanja koja mogu da zadovolje partnerova interesovanja.

Zdravlje: Podstičite kod sebe vedar duh i pozitivne asocijacije u razmišljanju.

ŠKORPIJA (23.10.-22.11.)

Karijera: Neko vam daje do znanja da promenite svoje ponašanje ili da prihvatite nova pravila u poslovnoj saradnji. Učinite poslovni ustupak i nemojte dozvoliti da vas neko kažnjava zbog različitih propusta.

Ljubav: Partneru nedostaje samopouzdanje, a vama dobra volja. Ne želite da se upuštate u novu raspravu i da ponavljate poznatu priču.

Zdravlje: Slobodno vreme posvetite psiho-fizičkoj relaksaciji, prijaće vam.

STRELAC (23.11.-21.12.)

Karijera: Delujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete u odnosu na svoje saradnike, morate da prihvatite različite reakcije i komentare.

Ljubav: Važno je da učinite ono što osećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom.

Zdravlje: Nemojte precenjivati lične mogućnosti, izbegavajte stresne situacije.

JARAC (22.12.-20.01.)

Karijera: Svesni ste svojih uticaja ili mogućnosti, kao i ograničenja koja pred vas postavljaju određeni saradnici. Ako ne možete da ostvarite sve svoje namere, važno je da razmišljate selektivno i da napravite listu prioriteta.

Ljubav: Nema potrebe da izigravate emotivnu ravnodušnost ili da koristite nove izgovore u društvu voljene osobe. Budite iskreni pred svojim partnerom.

Zdravlje: Potrebno je da poboljšate svoju koncentraciju.

VODOLIJA (21.01.-19.02.)

Karijera: Suviše ishitreno donosite procenu o novoj situaciji na poslovnoj sceni, ali na sreću dobijate podršku okoline. Prepustite bliskim saradnicima da obave teži deo posla ili da zaštite zajedničke interese. Usporite svoj ubrzani ritam.

Ljubav: Delujete raspoloženo za neku lagodniju zabavu. Partner spremno odgovara na Vaš poziv i iskreno želi da Vam ugodi.

Zdravlje: Važno je da oko vas postoje pozitivni podsticaji, opustite se.

RIBE (20.02.-20.03.)

Karijera: Pogađa vas nečija nepravda ili koristoljublje u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se stvari završavaju na dobar način i bez novih sukoba. Iznenadite saradnike koji očekuju suprotan efekat.

Ljubav: Ponekad treba isključiti razum, postoji osoba koja vas izuzetno inspiriše i raduje. Nemojte sputavati svoja osećanja i emotivne želje.

Zdravlje: Obratite pažnju na svoje snove, prijaće vam više sati zdravog sna.

(Izvor: Dnevno.rs)

Pogledajte još