Ovo su sedam smrtnih grehova zabavljanja

Seks što pre

Ne postoji pravilo kada je pravo vreme za prvi seks u vezi. Međutim, ako insistirate na seksu i pre nego što je dečko uspeo da vas upozna, rizikujete da vas svrsta u kategoriju "šema" i izgubi interes za nešto ozbiljnije.

Zbližavanje na brzinu

Takođe, nije preporučljivo ni da se previše brzo otvorite i ispričate mu odmah na početku svoje priče i dogodovštine iz detinjstva. Normalno je da želite da podelite svoja osećanja i uspomene jer vam veza prija, ali sačuvajte deo priča i za kasnije. Ne želite da se uplaši zbog previše informacija koje ste mu pružili ili da pomisli da ste kraljica drame.

Previše poziva/poruka/mejlova

Činjenica je da živimo u svetu gde se mnoge informacije brzo šire i dele, ali verujte nam, pametnije je da odigrate kul. Muškarci više uživaju da love, nego da budu plen. Ako ga stalno zovete i kontaktirate, to će ga pre uplašiti i oterati nego što će biti zaintrigiran.

Špijuniranje

Ništa nije izazovnije od njegovog mobilnog telefona, ali ako postoji najveća pretnja za jednu vezu, to je njuškanje i špijuniranje.

Glumljenje orgazma

Pretvaranje je bezopasno, to je kao bela laž, zar ne? Pa i nije baš. Na duge staze, vi ne činite ni sebi ni njemu uslugu. On će biti ubeđen da vas njegovi potezi uzbuđuju, pa će teško pomisiti da nešto treba drugačije da uradi. Uostalom, šta ako se venčate? Zar ćete do kraja života glumiti?

Očekujete da će se promeniti

Ljudi se teško menjaju kako stare, naročito muškarci. Ako postoji dosta stvari kod njega koje vam smetaju, možda je vreme da raščistite s njim i pronađete muškarca koji vam više odgovara.

Zapostavljate sebe

Lepo je da se trudite oko vašeg odnosa i negujete ga. Ali ogromna je greška ako zbog veze zapostavljate i ignorišete svoje potrebe. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, trebalo bi da ste sebi uvek na prvom mestu.

Izvor: 24sata

Pogledajte još