OTKRIVENI DETALJI : Evo šta se krije iza razvoda koji je mnoge iznenadio!

Italijanska štampa prenela je vest da je poznati par odlučio sporazumno da se razvede nakon 14 godina braka. Međutim, prema najnovijim saznanjima, Monika je poslednjih nekoliko godina živela u stanovima u Rimu i Parizu, dok je Kasel živeo uglavnom u Brazilu. Već nekoliko godina poznati par uopšte nije živeo pod istim krovom.

Kasel je svojevremeno priznao da su on i Belučijeva veoma različite osobe i da je to ključ opstanka njihovog dugogodišnjeg braka. Poznati par bio je u vezi tri godine pre nego što su rešili da se venčaju, a imaju dve ćerke.

Vest da se par razišao potvrdio je i glumičin portparol. Par se venčao 1999. godine i ima dve ćerke, Devu i Leoni. Italijanska filmska diva trenutno je u Srbiji gde snima film "Na mlečnom putu" Emira Kusturice u kojem ima glavnu ulogu.

Glumica je 2011. godine izjavila da ne bi imala ništa protiv da je suprug prevari ukoliko bi bili razdvojeni najmanje dva meseca.

“Strast možete osetiti prema najgorem čoveku na svetu. No, to nema ništa s partnerstvom i životom. Važniji su poverenje i sigurnost da će vaš partner biti uz vas kada je to potrebno. To je važnije nego sama vernost. Bilo bi suludo očekivati od njega da mi bude veran ako me nije video dva meseca. Mislim da je Vensan veoma seksi. Važno je na taj način razmišljati o svom suprugu. Ali, on nije normalan muškarac. Ponekad ga toliko volim, a ponekad bi ga najradije ubila”, izjavila je glumica tada.

Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.