FK Crvena zvezda: Naša akcija protiv Karadžića opravdana

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je pružio punu podršku predsedniku i potpredsednicima kluba i konstatovao da je akcija koju je Crvena zvezda, zajedno sa ostalim klubovima pokrenula, bila opravdana", navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić u nedelju je najavio da će se na kraju jesenjeg dela sezone Super lige povući sa te funkcije, a iz Zvezde je samo poručeno da ta situacija mora da se uredi u skladu sa propisima.

Iako se očekivalo da će se na sednici UO više govoriti o situaciji u srpskom fudbalu i da će Zvezda izaći sa imenom svog kandidata za predsednika FSS, to se ipak nije dogodilo.

"UO se osvrnuo na aktuelnu situaciju u fudbalskoj Srbiji i izrazio jedinstven stav da se prilike u FSS urede u skladu sa statutom i važećin propisima", saopšteno je iz Zvezde posle UO.

U saopštenju se dodaje da je sportski sektor kluba informisao Upravni odbor da "prelazni rok za Crvenu zvezdu još nije završen".

UO je odobrio da se sa dosadašnjim igračima Jagodine Predragom Rajkovićem i Goranom Gogićem zaključe profesionalni ugovori.

Beta

Pogledajte još