Numerološki horoskop za 28. avgust

Svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Ponašate se prilično neuobičajeno za vašu okolinu, bar u odnosu na prethodne dane. Previše ste ekscentrični, posebno ako ste umetnik. Niste spremni da preko mnogo čega pređete ni u rodbinskim ni u prijateljskim odnosima odnosima, iako bi to bilo najmudrije naročito kada je u pitanju stalni partner.

DVOJKA

Možete osmisliti svoj privatni život tako da više vremena provodite sa prijateljima a manje da se nervirate zbog posla ili eventualno zbog finansijskog stanja. Očekujete da vam se neko izvini a u stvari situacija je obrnuta, vi ste ona strana koja to treba da učini. Napravite prvi korak i pozovite jednu Osmicu.

TROJKA

Danas možete očekivati mnogo poziva, moguće i iz inostranstva, ali ne dozvoljavate da vas bilo šta zbuni ili poremeti u situaciji u kojoj se nalazite. Bilo bi dobro da se maksimalno koncentrišete na poslove koje bi trebalo što pre da obavite. Bilo bi dobro da obnovite znanje stranih jezika. Ne zamerajte se bez potrebe kolegama.

ČETVORKA

Nekoliko njih će želeti da se sa vama sretne, moguće jedna Jedinica i neka Petica. Najbolje bi bilo da se tako organizujete da budete u društvu dugogodišnjih prijatelja. Finansijska situacija nije loša i verovatno ćete napraviti malo veći izdatak. I za predstavnike vašeg broja postoji mogućnost odlaska u inostranstvo.

PETICA

Dobijate ponudu da se uključite u nov posao, moguće je da ima veze sa medijima ili inostranstvom. Ako ste muškarac Petica, verovatno ćete raditi negde gde ima više žena. Trebalo bi da se se mnogo više angažujete okviru porodice nego što to trenutno činite, uglavnom ste okupirani samo sobom i svojim problemima.

ŠESTICA

Moguć je susret sa nekim ko vam je posebno veoma drag i ko je sklon da vam često po mnogim pitanjima popušta. Dobijate pozive da se sretnete sa onima koje ne poznajete dobro ali koji su o vama čuli sve najlepše. Pokušajte da budete manje naivni kada se radi o osobi koja je pod uticajem parnih brojeva.

SEDMICA

Dobijate ponudu da se pridružite poslu sa starijim kolegama ili prijateljima koji rade sa strancima. Ako planirate stručno usavršavanje u inostranstvu, obnovite znanje stranih jezika. Možete dobiti neočekivane goste iz unutrašnjosti. Verujete u mogućnost dogovora sa nekim ko se bavi umetnošću.

OSMICA

Naporan dan ako ne umete da se postavite kako treba, posebno u razgovorima koji se odnose na finansije. U prilici ste da nekome dokažete da nije u pravu ali to nećete činiti na način koji neće biti prihvaćen kako treba. Neke stvari ipak ne zavise od vas, nego i od vašeg partnera. Previše ste ambiciozni, što vas iscrpljuje.

DEVETKA

Ponašate se uzdržano i ne pričate o svojim ambicijama i u onim situacijama u kojima bi bilo dobro da to učinite. Neko će pokušati da vas nagovori da se sretnete, moguće u većem društvu, ali vi ćete se dvoumiti da li da to prihvatite. Vaša razmišljanja se uglavnom odnose na inostranstvo i na mogućnost skorog odlaska na put.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti

Pogledajte još