Nakon obnaženih fotografija mladi pevač otkrio još nešto šokantno!

- Imam velike fatazije, ali njih ću ipak da zadržim za sebe, pa kad ih sve ostvarim, možda ću ti reći. Iskreno, voleo bih da imam seks sa Severinom i Monikom Beluči u isto vreme. Nadrljao sam posle ove izjave - kroz smeh priča Perović na početku seksi intervjua i otkriva koje je naneobičnije mesto na kojem je vodio ljubav.

- Pošto sam veliki egzibicionista, na više neobičnih mesta sam upražnjavao seks, a jedno od najneobičnijih je lift u jednoj zgrade. Malo smo popili, nismo imali gde i završili smo u liftu, pritisli dugme „stop“ i tu smo se igrali - dodaje Savo, koji je nevinost izgubio pre punoletstva, ali nije otkrio i koliko je partnerki imao.

„Imam velike fantazije, ali ću ipak da zadržim za sebe, pa kad ih sve ostvarim možda ću ti reći. Voleo bih da budem sa Seve

„Imam velike fantazije, ali ću ipak da zadržim za sebe, pa kad ih sve ostvarim možda ću ti reći. Voleo bih da budem sa Seve

- Izgubio sam nevinost u 16. godini. Koliko partnerki sam imao, to nisam brojao i mislim da to nije džentlmenski, tako da o tome i ne razmišljam niti me zanima - ističe mladić koji je nedavno imao i seks preko „skajpa“.

- Volim sajberseks i to me je sada i dosta koštalo, tako da ću paziti ubuduće da ga više ne upražnjavam - iskren je mladi pevač, koji otkriva koje poze najviše voli u seksu.

ALo

- Volim sve poze koje su neobične i volim devojke akrobate. Ali, jedna od omiljenih poza mi je ona stojeća uz zid - otkrio je Savo, koji za razliku od svoje najveće fantazije Severine Vučković, nije pravio svoj porno-uradak.

- Snimak pravio nisam, jer kad bih ga pravio morao bi da bude dobro režiran - na kraju razgovora navodi Savo Perović.

Iako nedavno apsoludno nije mogao da utiče na to što je njegova bivša maloletna devojka okačila sliku njegovog polnog organa na Fejsbuk i tu je izgubio svaku moguću dominaciju, Savo Perović ipak voli da u seksu ima sve konce u svojim rukama i da on vodi igru, što je potvrdio.
- Apsolutno volim da sam dominantan i da sam ja taj koji vodi igru - rekao je mladi pevač, koji izgleda može da utiče samo na igru u krevetu.

Pogledajte još