Ljubavni horoskop za četvrtak, 29. avgust

OVAN

Povoljan dan za većinu predstavnika vašeg znaka, naročito za one koji žele neku vrstu avanture, koji se nadaju nekom susretu ili koji priželjkuju da ih neko pozove na izlazak. Verujete da možete da se dogovorite sa Vagom oko nekih bitnih zajedničkih pitanja.

BIK

Trudite se sa fascinirate nekog sa posla, ali vam to baš i neće poći za rukom ako ste u vezi sa julskim Lavom. Potrebno je da se dogovorite oko bitnih pitanja sa stalnim partnerom. Oni koji su dugo u vezi trebalo bi da budu mnogo prilagodljiviji, naročito ako im se dopada pomalo tvrdoglava osoba.

BLIZANCI

Možete da učinite za partnera više nego što pretpostavljate. Bićete u prilici da se upoznate sa nekim ko dolazi iz inostranstva I sa kim dugo niste mogli da ostvarite dobru komunikaciju. Ako se radi o nekadašnjem kolegi prema kome nikada niste ostali ravnodušni, pokušajte da mu date na diskretan način do znanja šta osećate.

RAK

Želite da sretnete Ribe ili Škorpiju, ali oni su verovatno često na putu pa vam se ne pruža baš često prilika da sa njima razgovarate. Ono što osećate prema njima je prilično konfuzno, ni sami niste načisto da li biste želeli da budete u vezi ili ne.

LAV

Moguć je susret sa Ovnom ili sa nekim drugim Lavom. Strastveni deo vaše prirode izbija u prvi plan. Ako pokušate da se nametnete nekome na način na koji on to ne želi, neće vam poći za rukom da ostavite utisak koji biste želeli. Pokušajte da se pomirite sa Strelcem.

DEVICA

Ne bi trebalo da se danas preterano opterećujete onim što možete čuti od jednog Ovna ili Lava, koji će pokušati da vas pokolebaju u vezi sa vrednošću vašeg partnera, ili u vezi sa kvalitetima osobe koja vam se dopada. Bilo bi dobro da ne uzimate za zlo partneru svaki njegov komentar na vaš račun.

VAGA

Jedna, vrlo ambiciozna i takmičarski nastrojena osoba pokazuje interesovanje za vas. Verovatno ste toga svesni, ali niste još uvek spremni da se u bilo šta upustite, osim ako se ne radi o Ovnu ili Vodoliji. Ako imate stalnog partnera danas ćete mu dati povoda za sumnju ili za ljubomoru.

ŠKORPIJA

Današnji dan bi mogao da vam donese mnogo uzbuđenja u odnosima sa vodenim znacima, kao i sa jednim Bikom. Bilo bi dobro da, ako ste u stalnoj vezi, predložite partneru zajednički izlazak. On će to rado prihvatiti. Ukoliko ste slobodni možete oćekivati susret na javnom mestu u većem društvu.

STRELAC

Dobro se slažete sa martovskim Ovnom il julskim Lavom, čak iako nema mnogo vremena za vas. Bilo bi dobro da se čujete sa osobom koja je boravila u inostranstvu i moguće je da će vam zakazati sastanak. Dobro se slažete sa Vodolijom. Verujete da ćete upornošću osvojiti jednog Bika ili Vagu.

JARAC

Radujete se susretu sa nekim ko se verovatno bavi sportom i veoma je ambicozan. Imate velikog uticaja na Bika iako on to ne priznaje. Moguća je romansa sa nekim koga ne poznajete dovoljno, naročito ako se radi o strancu, samo zato što vas fizički privlači. Verovatno ta osoba nije slobodna.

VODOLIJA

Možete pokazati veliku dozu praktičnosti kada je u pitanju rešavanje problema koje se odnose na članove porodice ili u odnosima sa stalnim dugogodišnjim partnerom. Ako je on tj. ona Rak, Ovan ili Jarac, pokušajte da ne ulazite u konflikte posebno ne u vezi sa novcem. Slobodne Vodolije mogu smatrati upravo Jarca, Škorpiju ili nekog Ovna vrlo izazovnima.

RIBE

Moguće su neprijatnosti u odnosima sa partnerom, a da ni sami ne znate zašto. Razlog tome je pozicija Meseca ali i Marsa koja vas u priličnoj meri iritra. Imate utisak da je partner ljut ili dominantan i da bi vam mogao nešto prebacivati ili vas kritikovati. Ako budete previše zahtevni, moguća je rasprava. Ako vam se dopada Vodolija, umete sa njom da izađete na kraj.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još