Ovako je tvitovao Tasovac

O REKONSTRUKCIJI VLADE:

Posle ove rekonstrukcije, odgovorne majke će se porađati u foteljama kako bi na pravi način osigurale budućnost svoje dece.

Rekonstruisaste li ste se više? Ili manje…

O MINISTARSTVU KULTURE I MINISTRU PETKOVIĆU:

Logično je da Mane Šakić samo šamara po Ministarstvu kulture s obzirom da po međuplemenskom sporazumu Nogići tradicionalno drže šutiranje.

Skromni matematičar Bratislav Petković: “Za 100 dana uradio sam više nego moj prethodnik za 4 godine i to je moguće matematički dokazati”.

Pod hitno uvesti “Istoriju boze” i “Pravljenje žita sa šlagom” kao obavezne predmete na master studijama menadžmenta u kulturi. Hvala.

Telenovela presenta: Kulturno-umetničko društvo sa ograničenom odgovornošću Bratislav Braćala Petković & co u epizodi Ministerio de Cultura.

Ministvar kulture i uniformisanja

Zbog velikih gužvi, Pekara Aca obaveštava građane da se funkcije u kulturi ne dele kod njih, već u poslastičarnici malo dalje niz ulicu.

Udruženje baka sponzoruša “Starlete trećeg doba” sa posebnom pažnjom prati konkurs Ministarstva kulture za dodelu nacionalnih penzija.

“Karamelizujemo decu povoljno jer smo tako u mogućnosti”. #preljubnici TV Pink u saradnji sa RRA i Ministarstvom kulture i informisanja

“U Ekvadoru je magarcima zabranjeno kandidovanje za parlament”. Imenovanja u našem Ministarstvu kulture su za sada bez takve diskriminacije.

Ministarstvo kulture“Dragičin stilista savetnik ministra za kulturu”. Dakle, šnajderka je postala savetnica poslastičara jer smo tako u mogućnosti. Vaša Vlast

Bratislav Petković je danas otkrio kako se koristi mikrofon na sednicama vlade. #sreca

Bilo bi zabavno videti knjižicu “Sto dana mandata” ministra kulture i automobilčića.

Izvinite, jače je od mene! Da li neko zna gde je i šta radi Bratislav Petković? Hvala.

Ministar Petković je vlasnik Muzeja starih automobila i pozorišta Garaža. Očekujem da Parking servis postane nacionalna institucija kulture.

Ministarstvo kulture i sitnih kolačića.

Kao gest podrške ministru kulture Bratislavu Petkoviću i njegovom timu, orkestar će ubuduće nastupati pod nazivom FIL harmonija IZ BEOGRADA.

O KULTURNOJ POLITICI:

Radoslav Lale Pavlović je reinkarnacija Radoslaviusa Tulipusa istorijski izuzetno bitnog savetnika za kulturu cara Konstantina.

Tomislav Nikolić: “Kultura nije trošak”. Naravno da nije trošak. Sa 0,6% iz budžeta kultura je statistička greška.

Saberite budžete Belefa, Bemusa i Bitefa u poslednjih 10 godina i eto vam Narodnog muzeja i Muzeja savremene umetnosti koji rade.

Ako država prekine da finansira Guču izgubićemo Kosovo i našu prošlost, a ako ukinu pomoć Exitu nećemo ući u EU i ostaćemo bez budućnosti.

Kada želim da budem pametan žalim se na odsustvo kulturne politike i strategije. Ali danas je nedelja pa me baš zabole da budem pametan.

Festivali u Srbiji se dele na patriotske, kojima je majka Guča i prozapadne kojima je otac Exit. Drugi roditelj je u oba slučaja vlast.

Nije čudno što prof. Radmila Bakočević otvara Guču. Čudno je što “Kursadžije” ne otvaraju BITEF i zašto SANU nema svoj stage na EXIT-u.

O AKTUELNOJ VLASTI:

Vlast da budem, u Guči da se veselim!

Od kada se pojavio PUPS, SANU više nije jedina opcija ambicioznih baka i deka sa super moćima.

Mi nismo potplatili sudije Haškog tribunala jer se borimo protiv korupcije, a i navikli smo da primamo, a ne da dajemo mito. Vaša Vlast

Dobro veče. Da li znate gde su i šta rade predizborna obećanja? Hvala.

Dobar dan. Da li neko zna gde je i šta radi Milutin Mrkonjić? Hvala.

Da li neko zna gde je i šta radi magistar Velimir Ilić? Hvala.

“Konjić Mrkonjić i druge bajke za decu”.

“Nema više telefonskih sednica Vlade”. A uskoro se očekuje da im isključe i struju i vodu zbog neplaćenih računa.

“Beogradska mumija dobila novi dom”. PUPS potvrdio da se radi o članu G.O. njihove stranke ali negira da je to bio deo koalicionog dogovora.

O MILANSKOM EDIKTU:

Tačno je da “Proslava Milanskog edikta menja imidž srpske kulture”. Sada su svi uvereni da smo veće budale nego što su mislili.

Kada otkriješ edikt u sebi, ne samo da je Niš najveći grad rimskog carstva nego je i Rim najveća turistička atrakcija nišavskog okruga.

O PROSVETI:

Mala zvezda za male mature: Žar Kobra Dović. -Mini star for a small graduation: Fire Kobra Dovic.

Nabavite najnoviju slikovnica za doktorske studije Megatrenda:”Kratka istorija srpskog školstva od Dositeja do Žarka Obradovića” #samokažem

Očajno školstvo i zdravstvo koordinirano proizvode generacije idiota koji na svu sreću zahvaljujući zdravstvenom sistemu neće živeti dugo.

Izvor: istinomer.rs

Pogledajte još