Kako izgleda čovek zbog kog je Monika Beluči ostavila muža! (FOTO+VIDEO)

Kako prenose strani mediji, Monika i Telman su se upoznali u Turskoj na otvaranju hotela. Biznismen u toj zemlji poseduje luksuzni kompleks, a inače je prvi čovek ruske "AST grupe", koja obuhvata 31 kompaniju širom sveta.

Ismailov ima 56 godina i rođen je u Bakuu, kao deseto od dvanaestoro dece u jevrejskoj porodici. Njegov otac je Mardan Ismailov, poznati azerbejdžanski biznismen.

Telman je najveći deo života proveo u Rusiji, a u Moskvi je studirao ekonomiju. Kada je otvorio hotel od pet zvezdica "Mardan Palace" u Antaliji, Vladimir Putin se navodno razbesneo što je uložio 1.4 milijarde dolara u inostranstvo.

U vlasništvu Ismailove "AST grupe" bila je i "Cherkizovsky Market", najveća evropska pijaca koja se nalazila u Moskvi, a 2009. je zatvorena zbog sumnjivog poslovanja.

Azerbejdžanski biznismen je veliki ljubitelj sporta, pa je 6. juna kupio izraelski fudbalski tim Beitar Jerusalem. Druži se sa glavnim facama Holivuda, među kojima su Ričard Gir i Šeron Stoun, a blizak je prijatelj sa Jurijem Lužkovim, bivšim gradonačelnikom Moskve.

Poznat je kao čovek koji ne štedi. Na otvaranju pomenutod hotela pod je bio posut novčanicama od hiljadu dolara, a na njegovim rođendanima pevali su Tom Džons, Maraja Keri i Dženifer Lopez, koji su dobijali astronomske honorare.

Na stranim sajtovima je navedeno da Telman ima dvojicu sinova, Sarhana i Alekpera, ali se ne navodi da li je oženjen ili razveden.

Blic

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.