NIJE SE OPAMETILA: Maja Nikolić ponovo vređa!

Kakva mlada! Rijaliti zvezda i pevačica, Maja Nikolić, ušetala je u venčanici u Karton Siti!

Pevačica je u ovom nehigijenskom naselju snimila spot za svoj novi singl "Karamel", a sudeći prema slikama, ona je bila mlada na velikoj romskoj svadbi.

Pevačici nije smetalo što joj je venčanica prljava, a cipele veće za dva broja. Odmah se raspitala da li da strahuje od krpelja, a kada završi sa snimanjem, kako je sama rekla, čeka je detaljno kupanje.

U toku ceremonije, mlada, odnosno Maja, odlučuje da pobegne sa drugim muškarcem kojeg zaista voli, a potom sledi i scena njihove ljubavi.

- Ja sam ponosna ciganska mlada - rekla je za "Ekskluziv", ali je izgleda nepromišljeno izgovorila "ciganska" umesto romska. Jedan stariji Rom, koji je stajao tik do nje je pokušao da je ispravi, dobacujući "romska, romska", na šta Maja nije želela da odreaguje.

Da podsetimo, Maja Nikolić se već našla pred Sudom zbog vređanja nacionalnih manjina. Dok je boravila na "Dvoru", rijaliti programu, pevačica je vređala Jevreje, a dok je boravila u kući Velikog brata, izjavila je da Ava ne sme da pobedi, jer u tom slučaju Srbija neće više biti srpska...

Da li će i zbog ove izjave Maja ponovo odgovarati pred Sudom ili ne, videćemo, a do tada se Nikolićeva možda uda i po treći put, ali stvarno.

- Kad sam se udala dva puta, što ne bih i treći...treća sreća! Nije da nemam ponude - dodala je.

(old_image)
Izvor: Alo

Pogledajte još