Ljubavni horoskop za petak, 30. avgust

OVAN

Nemojte se previše optrećivati primedbama partnera na vaš račun, nego pokušajte da malo više vremena provedete sa njim. Ako ste mlada žena, može vam se svideti neko sa posla, moguće mnogo stariji, markantan muškarac. Ukoliko ste vi taj muškarac, dopada vam se ambiciozna žena.

BIK

Ako ste rešili da budete krajnje iskreni prema onima koji su vam dragi, pazite se. Oni nisu spremni da prihvate vašu iskrenost, ma šta ona značila. Osobe koje se uspešno bave biznisom ili su po mnogim pitanjima ambicozne mogu vas zainateresovati. Moguć je prijatan susret sa Rakom, pišu "Novosti".

BLIZANCI

Trebalo bi da se odlučite za jednog od dva potencijalna partnera. Ako se dvoumite između starijeg i mlađeg, a žena ste, odlučite se za onog koji ima više elemenata vazduha u svom horoskopu. To znači da ima dosta planeta u Blzancima, Vagi ili Vodoliji. U protivnom, možete često dolaziti u sukob.

RAK

Ne budite preterano svojeglavi ili skloni raspravama. Ako ste slobodni, najverovatnije će vam se dopasti Lav ili Jarac. Ne bi trebalo da se preterano demorališete ako neko bude previše kritičan prema vama, naročito ako se radi o osobi koja vam je draga. Dobijate poziv da se sretnete sa Ribama.

LAV

Bilo bi dobro da pokušate da kanališate ljutnju bez razloga, posebno ako ste u vezi sa Bikom, Rakom, Ribama ili Škorpijom. Mogu pogrešno shvatiti vaše komentare na svoj račun. Ako vam se bude udvarao neko nov, nećete reagovati kako bude očekivao. Zbog Marsa u vašem znaku, prlično ste nervozni.

DEVICA

Ako ste u vezi sa osobom koja često putuje u inostranstvo, moguće je da ćete se vrlo lako prilagoditi njenim potrebama i spremni ste da se na svaki način žrtvujete da bi veza bila uspešna. Dobijate pozive sa više strana za izlazak i nemojte se dvoumiti, posebno ako se radi o Biku ili Lavu.

VAGA

Posedujete snažnu intuiciju ali i zdravu logiku, vas je teško prevariti. Ljubazni ste prema svima i trudite se da se previše ne namećete u društvu. Potreban vam je neko ko je sličan vama,podjednako temepramentan i spreman da se uhvati u koštac sa životnim problemima.

ŠKORPIJA

Možete se nadati susretu sa osobom sa kojom biste mogli stupiti u brak i osnovati porodicu. Moguće je da ona trenutno nije slobodna ili da imate izvesnih poteškoća u porodičnom životu ukoliko ste u braku, ali se možete nadati srećnom ishodu situacije. Trebalo bi da potražite savet Lava ili Vage.

STRELAC

Ako ste slobodni, verovatno imate više udvarača i ne znate kome da posvetite pažnju. Uživate u popularnosti i dopada vam se činjenica da ste u centru pažnje. Moguće je poznanstvo sa umetnikom ili lekarom. Vaš spontan, srdačan nastup u kontaktu sa ljudima donosi vam mnogo popularnosti.

JARAC

Moguće je da vam se dopada neko sa kim nemate mnogo dodirnih tačaka, najverovatnije neka Vodolija ili osoba rođena u znaku Blizanaca. Možete biti zbunjeni svojim osećanjima, jer vam se mogu dopasti dve osobe istovremeno, jedna izuzetno atraktivna a druga izuzetno uspešna.

VODOLIJA

Nekoga čekate da se vrati sa puta, i on će se uskoro pojaviti, postoji mogućnost ispunjenja želja, venčanje ili neki drugi srećan događaj. Možda ćete biti pozvani na neko slavlje, na nečije venčanje, na kom možete upoznati nekoga ko će vam se dopasti. Moguć je put u inostranstvo i novo poznanstvo.

RIBE

Pokušavate da se pomirite sa nekim ko vam je dugo vremena već davao naznake da očekuje od vas da napravite prvi korak ka tome. Vi ste vrlo uporni, ali na žalost na vašu štetu. Lako vas je izbaciti iz takta, naročito ako se dirne u vaše oseтljivo mesto, a to je vaš emotivni život.

(Izvor: Večernje novosti - Jasminka Holclajtner)

Pogledajte još