Sinonim britanske elegancije: Kilgour of Savile Row na manifestaciji „24 sata Elegancije“

Od tada se stalno razvija, ali ostaje u potpunosti verna sebi, poštujući tradiciju, usklađujući je sa inovacijama i stvarajući samo najbolje za najprestižniju klijentelu. Kilgour veruje u kvalitet bez kompromisa, i tom direktivom se vode izuzetni kreatori, stvarajući stilizovana odela, lepih proporcija, vodeći se ličnim potrebama klijenata da bi stvorili jedinstvene modele.
(old_image)
Svoju izložbu istorijskih odela, Kilgour će imati na Belom Dvoru, u petak, 06. septembra, pod patronatom Princa Petra Karađorđevića i uz podršku Mumm šampanjca. Gosti će imati priliku da vide čuvene modele koji su nošeni kroz čitav vek, a neke od njih poneli su Keri Grant u fantastičnom filmu Alfreda Hičkoka, North by Northwest, iz 1959. godine, Fred Aster, redovan kupac još od 1923. godine, Edvard, princ od Velsa, koji je bio oduševljen sjajno izrađenim odelima, ali i ostali članovi kraljevske porodice. Zanimljivo je da je za specijalno za Kraljicu Elizabetu II, i njenu svitu, osmišljena čitava linija Bernard Weatherill, koju su nosili u njihovom tradicionalnom lovu.
(old_image)
Gost ove prestižne manifestacije biće gospodin John Hill koji će prezentovati kuću Kilgour tokom „ABSOLUT Luxury Konferencije“, koji će se održati u subotu, 07. septembra, u konferencijskom delu Grand Casina Beograd, od 15.00h.

Lični odnos koji se razvija između gospode i njihovih krojača u Kilgour-u omogućava stvaranje
prestižnih odela, koje počinje izborom kvalitetnih materijala i podrazumeva, ne samo sjajnu veštinu
krojenja, već i sposobnost da se prenese individualnost onog ko će odelo nositi, do najsitnijih detaljaod dvanaest stilova kragni, dugmića sa sedefom ili personalizovanim monogramima do neograničene palete boja. To su osobenosti koje čine krojače u kući elegancije Kilgour, pravim umetnicima. Zato ne iznenađuje činjenica da je kroz istoriju, Kilgour bio izbor mnogih ikona stila, od kraljevske porodice, do zvezda Holivuda.

Najglamurozniji događaj večeri biće modna revija Kilgour of Savile Row, uz prisustvo prestižnog
brenda Bernard Weatherill, koja će se održati ispred Grand Casino fontana u 21h. Treći put za
redom, ovaj sjajani, ekskluzivni prostor zablistaće uz prelepe modele prefinjene kuće elegancije, a
dame i gospoda će uživati u najnovijim tendencijama. www.kilgour.eu

Pogledajte još