fbpx

ŠTA NAS ČEKA OD NEDELJE: Konačan spisak učesnika "Farme 5"

Osim njih, na tajnom spisku učesnika pete sezone “Farme” nalaze se starlete, pevači, glumci, zvezde “Granda”, zaboravljenje folk zvezde, sportisti, manekeni, internet senzacije…

Mlađe učesnike predvodiće starlete Anastasija Buđić i njena hrvatska koleginica Ava Karabatić, troje učesnika poslednje sezone “Zvezde Granda”

Katarina Grujić, Džidža Stojković i Slobodan Đurković, kao i pevačica i glumica Jelena Jovanović, poznata po ulozi u Pinkovoj hit seriji “Savršen dan”.

Boje sportista “braniće” odbojkaš Edin Škorić, koji već ima iskustvo u rijalitijima s obzirom na to da je učetvovao u “Survivoru”. Tu je i DJ Marko Vanila, poznat javnosti po duetu “Ljeto” sa Dadom Polumentom, a ući će i nekadašnja radio voditeljka Divna Karleuša.

Takođe, dolaze i zaboravljene zvezde Nela Bijanić, Lepi Mića i Dragan Krstić Crni, a među farmerima biće i glumac Borivoje Kandić, koji godinama živi u Australiji. Sa nedeljnim honorarom od 3.000 evra biće tu i pevačica Romana Panić.

Očekuje se i Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan, rediteljka i glumica Jelena Golubović, Mis Svetlana, kao i večita “loto devojka” Suzana Mančić, bivša folk zvezda Suzana Perović, zatim lider nekadašnjeg benda “Divlji kesten” Igor Starović, kao i reper Vajs.

Svojih pet minuta slave imaće i internet senzacija Simonida, koja je zaintrigirala javnost pesmom “Hopa cupa”, kao i Čupo Kalač, a tu su i Zumreta Midžić, kao i Marko Vukotić koji je prošle godine proglašen za najboljeg manekena u Crnoj Gori.

Ime još jednog takmičara čuva se u strogoj tajnosti.

Izvor: Naše novine

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.