Bekrić: Tek sada postajemo svesni uspeha iz Moskve

"Tek sad ljudi postaju svesni šta smo uradili. Imamo dve medalje, to je fenomenalan uspeh i tek sad prolazi šok. Tek sad počinjemo da se radujemo", rekao je Bekrić na proslavi njegove bronzane medalje, koju mu je u Beogradu priredio njegov klub, Partizan.

Emir Bekrić je osvojio bronzanu medalju u trci na 400 metara s preponama, a do trećeg mesta je došao sjajnom završnicom. Nedugo potom, bronzanu medalju u skoku u dalj osvojila je Ivana Španović.

"Fenomenalan je osećaj trčati pored takvih veličina. Možda je dobro što sam trčao u osmoj stazi. Zabrine se čovek kad ih vidi. Bilo mi je uglavi samo, beži, trči svoju trku i ne okreći se. Radujem se novim trkama sa njima", rekao je Bekrić.

Atletičaru i njegovom treneru Mirjani Stojanović, Sportsko društvo Partizan dodelilo je nagradu u iznosu od 350.000 dinara koju im je uručio generalni sekretar društva Milan Obućina.

On je najavio da će fudbalski klub Partizan nagraditi Bekrića, ali da to nije mogao da uradi večeras jer je tek danas doputovao sa "neuspešnog izleta" u Evropu.

Proslavi je prisustvovalo oko 100 zvanica.

Beta

Pogledajte još