Numerološki horoskop za 31. avgust

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Dve Trojke učestvuju u današnjoj numerološkoj kombinaciji, što na vas deluje prilično stresno. Nemojte dozvoliti starijim osobama da vam nameću mišljenje. Ako se od vas očekuje neka vrsta žrtvovanja za one koje volite, učinite ono što od vas traže. Nemojte započinjati renoviranje stambenog prostora.

DVOJKA

Uticaj Jupitera preko Trojki u današnjoj numerološkoj kombinaciji znači da ste previše opeterećeni pitanjima koja se odnose na dom, porodicu i na nekretnine. Možete biti preterano umorni jer ni sami ne znate kako da organizujete vreme. Nekome se dopadate, moguće jednoj Jedinici koja vam se nekada udvarala.

TROJKA

Dan prepun nervoze i nestrpljenja jer imate mnogo zaostalih poslova koje niste u stanju da završite. Ako vam se dopada neko ko često putuje imajte za njega nerava. Danas bi bilo dobro da završite sve započete poslove, platite zaostale račune i nemojte se zaduživati.

ČETVORKA

Nemojte ulaziti u rasprave sa onima koji su vam dragi jer ćete nepotrebno doprineti odnosima koji vas neće zadovoljiti. Mogu vas optužiti da pravite razdor među saradnicima a vi imate samo dobre namere. Trudite se da pridobijete naklonost jedne Dvojke koja je oduvek bila popustljiva prema vama.

PETICA

Novac vam je na prvom mestu prioriteta i bićete spremni da se maksimalno angažujete da biste uspostavili dobru saradnju sa strancima. Ako vaš posao podrazumeva saradnju sa osobama koje se bave marketingom omogućiće vam dobru zaradu. Moguća je saradnja sa onima koji često putuju.

ŠESTICA

Nekome je stalo da vam dokaže svoju naklonost. Ako se radi o Petici bićete pomalo uzdržani a ako se radi o Trojci, bićete popustljivi. Ljubavni život može biti veoma uzbudljiv ako ste spremni na vezu sa nekim ko je prilično nepostojan i ne otkriva lako svoja osećanja.

SEDMICA

Može vam se dogoditi da uđete u rizičnu poslovnu kombinaciju zajedno sa jednom Dvojkom koja će biti spremna da se dogovori sa vama oko svega što ćete joj nuditi. Nemojte biti previše samouvereni jer neko ko je priličan manipulant može vas lako izbaciti iz takta.

OSMICA

Ljubavni problemi lako su rešivi ako budete iskreni. Vi ćete ipak pokušati da budete drugačiji nego što ste, pomalo ćete glumiti ono što smatrate da se od vas očekuje. Ako vam je naklonjena Jedinica, budite prilagodljiviji i nemojte je previše opterećivati svojim brigama. Dobijate vesti od nekoga ko vam je veoma drag.

DEVETKA

Finansijska stabilnost je vaša velika opsesija, ali ne radi se o velikom bogatstvu već o finansijskoj sigurnosti koja vam je potrebna. Pokušavate da se dogovorite sa jednom Dvojkom ili Sedmicom oko zajedničkog posla i od vas će se očekivati da budete mnogo popustljiviji nego što ste to bili do sada.

Izvor: Novosti

Pogledajte još