Ljubavni horoskop za 1. septembar

OVAN

U slučaju da vam se dopadaju Vodolija, Ovan ili Lav, njihovo ponašanje može da vas navede na pogrešan zaključak. I oni vole da budu zavedeni a vi to umete. Ako ste muškarac Vaga, pokušavate da budete ono što niste i to neće imati nikakvog efekta kod jednog Ovna koji će želeti da mu date konkretne dokaze vaše naklonosti.

BIK

Vaša prilagodljvost je samo prividna i taktike radi i partner to zna i oseća i vraća vam istom merom. Nemojte se stideti emocije. Budite prirodni, ako treba i neprijatni, ali izvucite potrebnu informaciju od njega posebno ako ste sumnjičavi. Ukoliko se radi o nekome ko nije slobodan, ta druga osoba je veoma ljubomorna na vas

BLIZANCI

Nemojte pravite partneru ljubomorne scene samo na osnovu onoga što ste čuli. Neki drugi Blizanac ili Škorpija vas zamaraju ljubomornim scenama. Pazite danas da ne popustite pred nagovaranjem jedne Škorpije u vezi sa izlaskom, ako vam se nigde ne izlazi. Moguć je susret posle duže vremena sa Bikom na nekom malo čudnom mestu.

RAK

Nećete moći da izbegnete ljubomornu scenu, posebno ako vam je podznak u Raku ili Jarcu. Nervoza vas drži već izvesno vreme, uglavnom kada ne znate gde je partner, šta radi i šta priča, čak i ako je kod mame. Ako ste slobodni, pazite da ne uđete u neku potpuno nedoličnu kombinaciju koja vam apsolutno ne odgovara.

LAV

Nemojte popuštati pred nečijim zahtevima ili pred nekom vrstom ucene. Ako ste mladi, možda se radi o roditeljima koji pokušavaju da upravljaju vašim životom. Ukoliko ste u zrelim godinama, mnogo bolje vladate situacijom. Slobodni Lavovi imaju šanse da sretnu nekog Ovna, Bika, Vagu ili Vodoliju.

DEVICA

Neko navašem radnom mestu, biće prilično hladan prema vama. Ako se radi vašoj simpatiji, moraćete da budete uzdržani i da ne pristajete ni na kakvu provokaciju, jer će se raditi u stvari o potrebi parntera za svađom .Budite spremni da pređete preko mnogo čega. U stvari dopada vam se Ovan, Vaga ili Bik, a Raka bi trebalo svakako da izbegnete.

VAGA

Osećate se veoma prijatno u društvu osobe koja vam po mnogim pitanjima ugađa.. Nemojte ni sumnjati u njena osećanja, čak i ako bude spominjala nekoga ko joj je nekada davno bio značajan. To nema nikakve veze sa vama dvoma. Prema jednom Ovnu imate prilično čudan odnos. Moguća je i strastvena avantura i rasprava.

ŠKORPIJA

Previše ste ste ozbiljni ili možda čak pomalo melanholični. Ne dozvoljavate partneru da vam se previše približi ili da sa vama uspostavi zaista bliski kontak, kao da se stidite svojih osećanja. Kako dan bude odmicao, bolje ćete se osećati, jer ćete biti sve društveniji.

STRELAC

Mašta vam je prenaglašena, uobražavate da se dešava nešto mimo vašeg znanja, pomalo ste ljubomorni, a u stvari, partner je ljubomoran na vas. Bilo bi bolje da izbegnete neke važnije razgovore s njim, ili da ne započinjete teme iz prošlosti. To vas može u velikoj meri opteretiti, nećete znati na čemu ste.

JARAC

Možete se nadati mnogo čemu, naročito prijatnim momentima u većem društvu. Treblao bi da napravite prvi korak kada je u pitanju jedan Jarac. Rak će vam dati ideju kako da ga osvojite. U pitanju je nepotrebna stidiljivost ili strah da bi mogao biti povređen.

VODOLIJA

Privlači vas osoba sa kojom imate mnogo sličnosti, moguće da je u pitanju ambicija. Oboje možete pomisliti da ste jedno za drugo pravi izbor, naročito ako se radi o Vagi .Medjutim, potrebno je mnogo strpljenja da bi ta veza uspela. Vi ste osetljivi i prilično sujetni i ne odgovara vam trenutna situacija.

RIBE

Mnogi predstavnici ovog znaka u poslednje vreme su jako opterećeni razmišljaju o nekome ko im je nekada bio drag.Imate priliku da doživite lepu ljubavnu priču,ali bi trebalo da se postavite drugačije da budete malo komunikativniji.Nalazite se u periodu kada možete doživeti lepu ljubavnu priču.

Novosti | Jasminka Holclajtner

Pogledajte još