fbpx

Partizan bolji i od PAOK-a

Košarkaši Partizan Đevđeliji su odigrali i treću prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za narednu sezonu. Beogradski crno-beli savladali su solunske rezultatom 76:71(21:17, 18:15, 8:24, 29:15).

Nakon uvodnog vođstva, u trećoj deonici crno-beli su posustali, ali su u odlučujućem periodu igre pokazali karakter i priveli meč kraju u svoju korist.

"Odigrali smo i treću utakmicu zaredom i evidentno se osetio umor. Svakako postojala je velika želja protiv odlične i iskusne ekipe PAOK-a, koja je prošle godine bila četvrta u grčkom šampionatu. Tokom meča smo imali oscilacije, što je i normalno za ovaj period treninga i priprema. Naravno, zadovoljni smo postignutim rezultatom", istakao je trener Partizana Duško Vujošević.

PAOK: Cokalas 11, Nikopolus, Karalabidis 15, Kasolakis 5, Vučićević 3, Papos, Ketas 5, Markaritis 6, Bogris 10, Kotas, Camirolis 16, Lijakis.

Partizan: Aranitović, Mićović, Bezbradica 5, Milutinov 5, Vesterman 18, Pot 4, Zlovarić 2, Milosavljević 28, Malešević 7, Marelja 1, Šalić 3, Andrić 3.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.