Kako da postanete boginja seksa: 5 saveta za žene

1. Podiđite njegovom "ponosu"

Ako protrljate magičnu lampu izaći će duh i ispuniti vam tri želje. Ako protrljate muškarčev penis on će biti spreman za seks. Ako protrljate dečkov ponos na pravi način njemu će i ego porasti istog trenutka, a u tom slučajku biće spreman da vas sluša i posluša.

Kako postići željeni efekat?

Zvuči šovinistički, ali što vas više on smatra svojim vlasništvo - to ćete više moći da ga "vrtite oko malog prsta". Kad se muškarac oseća kao muškarac - onda se on tako i ponaša.

2. Neka on bude vaš prioritet u spavaćoj sobi

Seks je mnogo bolji kada ste ga gladni, jer vaša strast hrani njegovu i obrnuto. Kada muškarac shvati da pored sebe ima devojku koja ne samo što je vešta u seksu i siogurna u sebe, već je i "željna" seksa - shvatiće takođe da je najsrećniji čovek na svetu, i zato neće uraditi ništa da to situaciju ugrozi na bilo koji način. Zapamtite: srećan muškarac je muškarac kojim se lako manipuliše!

3. Budite emotivno nezavisne

Emotivna zavisnost će ohladiti svakoga. Muškarci ne vole da se osećaju odgovornim za vašu sreću - i to s pravom! Kada sami preuzmete odgovornost za vaše emotivno stanje postaćete požiljnije u krevetu. Kadfa ste samodovoljne i nije vam potreban muškarac, baš tada ćete se naći u njihovom centru pažnje. Muškarci žele da budu od koristi, žele da budu korisni i da vam obezbede sve što vam treba, ali ne žele da budu odgovorni po tom pitanju.

(old_image)

4. Povećajte samopouzdanje

Nema ništa loše u time što se osećate samopouzdano. Žena koja je uverena u ono što jeste je žena koja je snažna, stabilna i zdrava žena. Ona je takođe i uzbudljiva, jer podstiče muškarčevu želju da je prihvati kao izazov. Samopouzdanje takođe govori muškarcu da ste otvorene za nova iskustva, i da čak imate i par iznenađenja za njega pod jorganom: to je kao da je pronašaop svog novog drugara za igru. Ako ovo uspete da izvedete, možete upravljati njime u bilo kom pravcu.

5. Slušajte svoje telo i budite inovativne

Sjajan seks podrazumeva spontanost, kreativnost i maštu. Ako želite da budete boginja seksa i da dobijete ono šta želite od muškarca, morate uvek biti sveže i pune noviteta. Slušajte svoje telo i um: postoje različiti tipovi seksa u odnosu na ono kako se osećate određenog dana. Ako ste pod stresom, upotrebite tu afresivnost i pretvorite je u energiju u spavaćoj sobi. Samo ako poslušate vaše telo i njegove potrebe možete održati seks svežim i uvek uzbudljivim i za vas i za vašeg partnera.

Izvor: 24sata.rs

Pogledajte još