Pogledajte: Britanka potrošila 70.000 evra da bi se transformisala u Lejdi Gagu (VIDEO)

Sa štiklama od 12 centimetara i haljinom od mesa, stajling Lejdi Gage nije za one sa slabim želucem. Ipak, to nije sprečilo Donu Mari da ga u potpunosti iskopira, i na to potroši čitavo bogatstvo.

Britanka je sa imitacijom slavne pevačice počela pre tri godine, i od tada ulaže mnogo novca u haljine, perike, obuću i plesače.

Trud joj se isplatio, jer je angažuju u klubovima širom sveta, a sličnost je tolika da je često zaista pomešaju sa Gagom.

Na početku karijere, Dona Mari je imala samo šest haljina, od kojih je većinu sašila sama. Sada u njenom ormanu stoji 40 odevnih kombinacija, uključujući brushalter koji ispaljuje varnice, a za jedan nastup uzima nekoliko hiljada evra.

"Na početku nisam shvatala koliko ću vremena i truda morati da uložim u ovo. Imitatora Lejdi Gage ima mnogo i konkurencija je jaka. Mogla bih da uložim novac u kupovinu kuće, ali umesto toga, sve što zaradim ulažem u novu garderobu", kaže Dona Mari za "Dejli mejl".

Ona kaže da joj posao nije lak, ali da radi ono što voli.

"To je mnogo teže od uloge Elvisovog imitatora. On sigurno neće izbaciti novu pesmu, a Lejdi Gaga stalno radi nešto novo i teško je ići u korak sa njom",
kaže Britanka, koja je za svoj nastup nagrađena Goskarom (gej Oskarom).

Izvor: Blic

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.