Berlin: Otvorio agenciju za laganje

Ulmera možete angažovati da umesto vas šalje lažne poruke, održava vašu lažnu adresu za slučaj da vodite dvostruki život, izvlači vas sa posla lažući da je u pitanju hitan slučaj...

On pomaže da osmislite laž koja će vas najbolje izvući iz problema u kojem se nalazite, a zatim i da je plasirate. Ne voli termin "laž", preferira da svoju kancelariju naziva "Agencija za alibi".

"Jedan od najboljih klijenata mi je bigamista, koji ima dve žene u dva grada. Njemu održavam stan u kojem nije nikada, ali koji je iznajmio da bi jedna od njegovih žena mislila da tu živi tokom meseci kada 'radi' u drugom gradu. Dešavalo mi se da moram i da ga povremeno posetim, kao kolega s posla, kada mu ta žena dođe u posetu", rekao je Ulmer.

Nedavno je jedna epizoda popularne nemačke kriminalističke serije "Tatort" prikazala baš ovakav biznis, agenciju lažova, ali Ulmer skromno kaže da njegov posao još nije toliko obiman.

"Nakon te epizode, potražnja je porasla. Dobro poslujemo u Nemačkoj, a nadam se da ću uskoro otvoriti kancelariju i u Austriji", kaže Ulmer.

Izvor: 021

Pogledajte još