Vitale Barberis Canonico-gost ovogodišnjeg „Luxury Salona“ u Beogradu

On će predstaviti čuveni brend Vitale Barberis Canonico, jedan od najstarijih italijanskih proizvođača tkanina, sa bogatom tradicijom dugom trista pedeset godina, koja datira od davne 1663. godine.

Svoj sadašnji naziv i modernu formu dobila je 1936. godine, a od 1956, kada je unapredila svoje metode, kompanija Vitale Barberis Canonico pozicionirala se kao premijum proizvođač prefinjenih i najkvalitetnijih tkanina na međunarodnom tržištu. Svoje mesto jednog od najprestižnijih brendova u ovoj sferi, održava i danas, kao kompanija koja čuva svoju bogatu istoriju, u kombinaciji sa najsavremenijim metodama izrade, proizvodeći neke od najfinijih materijala na svetu, koji čine osnov kolekcija mnogih značajnijh modnih kreatora i brendova, a naročito čuvenih majstora krojača iz poznate londonske ulice Savile Row.

(old_image)

Vitale Barberis Canonico se vodi stilom klasične elegancije, ali pažnju posvećuje i novim generacijama, njihovom životnom stilu i trendu, praveći pri tom savršeni balans. Koristi samo najkvalitetnije, prirodne materijale kao što su vuna, moher, kašmir, ali i svila, pamuk i lan, dajući svakom komadu tkanine posebnu individualnost, i lični pečat po kojem će se razlikovati od drugih, ali i zadovoljiti specifične potrebe svojih klijenata.

Duga tradicija, zanimljiva isrorija, veliki uspeh  i nasleđe Vitale Barberis Canonico koje se prenosi kroz trinaest generacija, inspirisalo je proslavljenog italijanskog režisera Gianlucu Migliarotti-ja da mu posveti umetnički film koji će ekskluzivno biti prikazan u okviru segmenta „Mumm šampanjac Premijera“, na Chameleon terasi Grand Casina Beograd od 19.30h. Gianluca Migliarotti, je na prošlogodišnjem izdanju ove manifestacije sve prisutne oduševio filmom O’mast o čuvenoj napuljskoj eleganciji i krojačima koji prave svetski poznat stil, a za sledeću godinu priprema priču o poznatom krojaču Antoniu Liveranu iz Firence.

Pogledajte još