fbpx

ISPALE, OBEĆANJA, TUŽBE: Ko je otkazao učešće na "Farmi 5"?

Posle prethodnih sezona rijalitija “Farma”, u kojima smo mogli da vidimo veliki broj popularnih javnih ličnosti, među kojima su bili Zorica Brinclik, Zlata Petrović, Goca Božinovska, Miloš Bojanić, pa čak i pojedini političari, ovoga puta zvezde tog kalibra su izostale!

Za razliku od ranije, sada ćemo gledati dogodovštine pojedinaca za koje većina nikada nije čula, poput izvesne Sare Trajanović, Marka Munjiza, kog neki verovatno znaju pod nadimkom Marko Vanila, ili manekena Borisa Stamenkovića, Čupe Kalača, Marka Vukotića i drugih jedva poznatih ljudi.

Od onih iole poznatih, u poslednjem trenutku odustala je hravatska starleta Ava Karabatić, zbog čega će biti i tužena od strane Televizije “Pink”!
- Ulazak Avin na “Farmu” bio je definitivan i zaista je sve bilo ugovoreno, međutim, ona se raspitala kakvo je to seosko imanje u Lisoviću i rečeno joj je da tamo postoje komarci čiji je ujed smrtonosan. Ava nije plašljiva, poznato je i da se snalazi u najtežim uslovima, jer da nije tako ne bi učestvovala u “Survivoru” i osvojila najveći broj glasova publike. Međutim, od veoma dobrog prijatelja kome beskrajno veruje saznala je da na tom području postoje tigrasti komarci, nakon čijeg ujeda može doći do gušenja, i za onog ko je alergičan taj ujed može imati fatalne posledice. Zbog toga je Ava odustala. To je prvi razlog, a drugi je što su joj iz produkcije rekli da će “Farma 5” sa emitovanjem početi sredinom septembra, a ne 1, te zbog ispita koje je prijavila to joj nikako nije odgovaralo - izjavio je izvor.

Povodom njenog odbijanja da uđe u rijaliti kontaktirali smo s njom, a ona nam je potvrdila razloge koje je za “Alo!” otkrio izvor.

- Malo sam zabrinuta jer su se pojavili smrtonosni komarci, a zdravlje mi je na prvom mestu kao i svakom normalnom čoveku, nisu mi preči kukuruzi ni od čega. Pošto sam sklona alergijama, posebno na dlaku od konja i magarca, ne želim da rizikujem. A inače su mi najveći životni strah pernate životinje, preciznije golubovi. A termin „Farme“ mi ne odgovara, jer su mi rekli da će početi sa emitovanjem od polovine septembra, a onda se sve promenilo i startuje 1. septembra. To meni nikako ne odgovara zbog ispitnog roka na fakultetu i poslovnih obaveza koje ne mogu da odbijem
- rekla nam je Ava Karabatić, sa kojom je trebalo da uđe i njen prijatelj Vladimir Petkov, koji ima strahove druge vrste.

- Postoji samo jedan razlog zbog kog ne želim da budem učesnik “Farme 5”, a to je nešto što sam čuo od bivše učesnice koja je boravila u Lisoviću. Ona mi je rekla da noću nešto šuška tamo i da se u toj kući čuju razni glasovi. Strah me je da ima duhova i veoma sam sujeveran - rekao je Petkov za “Alo!”.

Od “Farme 5”, bar za sada, odustala je i Suzana Mančić, najpoznatija loto devojka bivše Jugoslavije, a razlog je, kako je otkrila, povreda kuka.

- Prošle nedelje sam nezgodno pala jer sam stala na gumenu igračku svojih ljubimaca, izgubila sam ravnotežu i odjednom sam se našla na patosu. Imam nesnosne bolove u kuku i to je kuk koji nisam operisala, tako da sada mirujem, a i kada hodam, služim se štapom, na koji se oslanjam - rekla je Suzana za naš list i dodala:
- U “Farmi 5” biće sigurno uzbudljivo, a ja kada se oporavim, priključiću se ostatku ekipe - izjavila je Mančićeva.

Izvor: Alo!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.