Beba Popović vređao pa napao novinare u Podgorici

Podgorička policije je saopštila da su Babović i Zeković u prijavi naveli da ih je Popović prvo verbalno vređao, a potom im nasilno oduzeo opremu za rad - fotoaparat i diktafon.

Policijski službenici su odmah postupili po prijavi i obavestili osnovnog državni tužioca u Podgorici, koji je naložio da se uzme izjava od Popovića, kao i od svedoka događaja”, navodi se u saopštenju.Portal “Vijesti” ranije danas je objavio da je Popović na silu uzeo fotoaparat od Zekovića, dok je novinaru Baboviću oduzeo diktafon. Reporteri “Vijesti”, kako se navodi, bili su na radnom zadatku ispred zgrade u kojoj se nalaze predstavništvo OEBS-a, ambasada Austrije i generalni konzulat Švajcarske, kada ih je Popović napao.

Dodaje se da je Popović prvo psovao fotoreportera “Vijesti” nakon što je primetio da ga je fotografisao kada je izlazio iz zgrade, u kojoj se nalaze kancelarije njegove nevladine organizacije, a potom mu je na silu uzeo fotoaparat i izbrisao fotografije. Navodi se da je Popović nakon toga, uz uvrede i psovke, novinaru Baboviću oduzeo diktafon. Portal “Vijesti” piše i da je sve vreme na mestu događaja bio pripadnik obezbeđenja crnogorskog premijera Mila Đukanovića - Zoran Jovanović.

Izvor: Kurir

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.