Ljubavni horoskop za 4. septembar

OVAN

Uran, planeta promena ali i raskida i nesporazuma u opoziciji sa asteroidom Karmom u astrološkoj kući partnerskih odnosa može doneti dosta problema, posebno u odnosu sa Bikom ili Vagom. Lav može pokušati da posreduje između vas i osobe koja vam se dopada.

BIK

Asteroid Amor u vašem znaku u dobrom aspektu sa Jupiterom u Raku može doneti romantičan susret i to negde na poslu ili u okviru poslovnih susreta. Nemojte biti previše svojeglavi u komunikaciji sa jednim Lavom kome je izrazito stalo do vas. Dobijate mogućnost obnove veze sa drugim Bikom.

BLIZANCI

Jupiter, vladalac astrološke kuće partnerskih odnosa, u dobrom aspektu sa asteroidom Amorom i Suncem, donosi mogućnost veoma prijatnog susreta sa nekim prema kome ste izuzetno bolećivi. Dobićete poziv da se sretnete sa jednom Devicom, Lavom ili Ovnom.

RAK

U poslepodnevnim satima Mesec ulazi u Devicu i u konjukciji sa asteroidom Ceresom i Vestom donosi mogućnost interesantnog susreta, ili ćete dobiti sms poruku sa romantičnim sadržajem. Dopada vam se izuzetno atraktivna i samouverena osoba, moguće neko ko je veoma posvećen karijeri.

VAGA

Asteroid Karma i Venera, planeta ljubavi u vašem znaku donosi vam mnogo uzbuđenja i osećaj da je jedna Vodolija vaša „sudbina“. Uran, planeta promena u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi brojne izazove na ljubavnom planu, moguće je da se radi o umetniku ili sportisti.

ŠKORPIJA

Trudite se da ostavite sjajan utisak na nekog ko vam se duže vreme već dopada, ali ako se radi o Biku, Vagi ili Vodoliji, nećete uspeti da ih lako ubedite u ono što želite, da vam poklone poverenje. Moguća romansa sa osobom poznatom u javnosti.

STRELAC

Asteroid Psiha u astrološkoj kući vaše podsvesti u dobrom aspektu sa Suncem u Devici čini vas sposobnim da od nekog saznate ono što vas interesuje u vezi sa osobom koju povremeno viđate na javnim mestima. Moguća je romansa sa nekim koga ste upoznali na putu u inostranstvu.

JARAC

Večernji sati donose mogućnost susreta sa nekim koga viđate povremeno u javnosti. Dobićete povoljnu vest o nekome ko vam je izrazito naklonjen i već je izrazio želju da se sa vama sretne nasamo. Romantičan susret sa Škorpijom može značiti nastavak veze koja vam je nekada bila veoma značajna.

VODOLIJA

Ovo bi mogao biti veoma uzbudljiv dan, ali veče pomalo stresno, naročito ako ste januarska Vodolija. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim koga biste najradije zaboravili i najverovatnije ćete uspeti da izbegnete susret koji vam ne odgovara. Nemojte bespotrebno kritikovati jednu Devicu.

RIBE

Želite da vam jedan Jarac pruži šansu da se vidite nasamo, a ako vam to ne pođe za rukom, moguće je da će doći do susreta u javnosti. Asteroid Psiha u Škorpiji donosi mogućnost romantične veze sa osobom koja živi u inostranstvu. Dobićete priliku da se vidite sa nekim koga dugo već niste imali prilike da sretnete.

Izvor: Jasminka Holclajtner, Novosti.rs

Pogledajte još