Numerološki horoskop za 4. septembar

SVAKA vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. godine, sabiranjem 2+5+8=15 i svođenjem na jedan broj 1+5=6 dobijate prvi, bioritamski broj. Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+6=23, i svođenjem na jedan broj 2+3=5 dobija se generacijski, a sabiranjem oba, bioritamskog i generacijskog 6+5=11, 1+1=2 dobija se lični broj 2.

Tako je vaša numerološka kombinacija 6-5-2. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.

JEDINICA

Četvorka u današnjem datumu simbolizuje dom i porodicu, Devetka inostranstvo a Šestica ljubav. Vi ste očigledno u procepu između onoga što želite i što je moguće. Jedna Dvojka će vam pomoći da rešite finansijsku dilemu. Dobićete poziv da se sretnete sa nekim ko vam je veoma drag.

DVOJKA

Najradije ne biste prihvatili poslovnu ponudu ili biste odložili posao koji će vam neko ponuditi, moguće je da se radi o saradnji sa osobom sa kojom nikada niste uspeli da nađete zajednički jezik. Nemojte biti previše ponosni, to vam nikako ne ide u prilog.

TROJKA

Iako vam ne pada lako da vreme posvetite nekim domaćim problemima, za vas bi bilo najbolje da se što pre uhvatite u koštac sa onim što vas opterećuje. Četvorka i Devetka donose danas mogućnost razgovora o nekretninama ali nije vreme da na prečac donosite odluke u vezi sa tim.

ČETVORKA

Naporan dan, pun obaveza, naročito ako ste planirali neke veće poslove,ugovaranje sa novim saradnicima. Nekome je veoma stalo da vas uveri da u nečem veoma bitnom grešite. Ako vam se dopada osoba koja nije slobodna, posebno tamnokosa, moraćete da dobro razmislite da li ste jedno za drugo.

PETICA

Romantično ste raspoloženi i spremni da rizikujete ako treba samo da biste bili u vezi sa nekim ko vam se izuzetno dopada. Ipak, trebalo bi da budete realniji po mnogim pitanjima, uključujući i ljubavne. Verujete da možete da ubedite Devetku da vam da još jednu šansu kada je posao u pitanju.

ŠESTICA

Ovo je za one mirne i staložene tipove vašeg broja naporan dan, naročito ako se od vas očekuje više nego što ste spremni da učinite. Moguće je da na vas vrše neku vrstu pritiska kada je posao u pitanju i da bi trebalo da se što pre odlučite šta želite i budete svesni svojih potencijala i želja.

SEDMICA

Odlučni ste i malo kome može poći za rukom da vas uveri da možda grešite. Ne odustajete od svoje odluke i želite da se maksimalno posvetite nekom novom poslu koji će vam doneti više satisfkacije i mnogo manje napora. Ne ulazite u raspravu sa Peticom ili Osmicom koje žele da vam daju do znanja da niste u pravu.

OSMICA

Trebalo bi da završite započete poslove i da se što je moguće pre odlučite kom poslu želite da date prednost jer vas čeka mnogo obaveza.Dobro se slažete sa nekom drugom Osmicom sa kojom imate o čemu da razgovarate. Moguća je vest o novcu na koji dugo čekate.

DEVETKA

Ostajete dosledni sebi i veoma vam je važno da drugima date do znanja da ste po nekim pitanjima nepokolebljivi, naročito kada je u pitanju nešto što ima veze sa vašom porodicom ili nekretninama. Ako planirate put, obezbedite stambeni prostor od provale i proverite instalacije.

Izvor: Marina Jungić Milošević, Novosti

Pogledajte još