Snima se rijaliti o životu svingera!

Emisija će se zvati "Secret Sex Lives: Swingers", a u njoj će učestvovati pet parova.

Svi učesnici žive u Atlanti, profesionalci su i roditelji, neki u braku, a neki samo u emotivnoj vezi.

- Najveća zabluda o svingerskom načinu života je, da po čitave dane i noći tražimo partnere ili da smo striptizete ili nešto slično - rekla je Džejmi, izvršni direktor u firmi koja se bavi računovodstvom, koja već tri godine svinguje sa svojim suprugom, advokatom.

- Ja nisam poput Tajger Vudsa, ne pronalazim žene iza Džejminih leđa i zatim spavam sa njima - dodaje Everet, Džejmin suprug.

U svingovanju postoje mnoga pravila i uvek se jasno zna kakvog je karaktera odnos parova, ko sa kim sme stupiti u seksualni odnos, kao i kakva je uloga svakog od učesnika.

"Upravnik krstarenja" je, na primer, osoba koja je domaćin zabave, a "jednorog" je devojka koja spava sa parovima; nju, naime, "mnogi traže, ali niko je do sada nije sreo".

Svingerski parovi se međusobno prepoznaju po mnogim različitim znakovima, poput okretanja ananasa naopako u kolicima u prodavnici, ljubičastih ili ružičastih ukrasa u dvorištima, kao i po nakitu.

Prstenje na palčevima nogu ili ruku, jin-jang tetovaže ili kad žena nosi venčani prsten na desnoj ruci, jasni su znaci ostalim svingerima.

Prema istraživanju Swinger Social Network-a, dva do četiri posto venčanih parova u SAD-u su svingeri, što predstavlja oko dva miliona ljudi.

Van njihovog hedonističkog hobija, svingerski parovi su ponosni na normalne i funkcionalne živote, koje vode u zajednici koja ne deli njihov životni stil.

Poput monogamnih parova, akcenat stavljaju na međusobnu komunikaciju i iskrenost.

Mnogi od njih čak tvrde kako su im ove seksualne aktivnosti unapredile i ojačale brak i smatraju da nema govora o neveri partnera, jer su svi upoznati sa pravilima i sa njima su se složili.

Trojka

Pogledajte još