Šta to krije zgodni crnogorski maneken Marko Vukotić?

  Ali istina je da Marko i te kako ima devojku, Slađanu Lukić, i to već četiri godine i da su se nedavno čak i verili, što je za “Alo!” otkrio izvor blizak njemu.

- Kada je odlučio da uđe na farmu, Marko se konsultovao sa prijateljima, koji su ga posavetovali da je najbolje da uđe kao neko ko nema devojku i ko je bez obaveza jer će tako privući glasače, to jest devojke da glasaju za njega. I on je tako uradio, rekao je pre ulaska novinarima da nema devojku, da je bez obaveza i da očekuje romansu u rijalitiju.

FOTOGRAFIJA MARKOVE VERENICE

Međutim, istina je da ima devojku Slađanu i da su već četiri godine u stabilnoj vezi. Ona je takođe iz Crne Gore, ali radi u Švedskoj i oni su vezu održavali sve vreme tako što je on odlazio kod nje i ona posećivala njega. I da bi učvrstili vezu nedavno su se i verili - priča za “Alo!” dobro obavešten izvor i dodaje da je Marku veoma stalo do pobede u “Farmi 5”.

- Ova šansa, koju mu je dala produkcija, Marku mnogo znači, jer osim učešća u spotu “Milion dolara” Ane Nikolić, on je bio anoniman i planira da se probije kako ume i kako zna. Želi pobedu više nego išta, a to što ima verenicu bi mu sve otežalo. On se sa Slađanom dogovorio da će reći da nema verenicu i ona ga je podržala. Zato je on prilikom ulaska i rekao da je otvoren za sve varijante - dodao je izvor.

Pogledajte još