Da li je to Vesna Rivas dobila dostojnu zamenu?

Lepi Mića je pitao Saru da li misli da Jelena ima nešto protiv nje i da li je koristi kao reklamu. Sara je zatim održala govor i rekla odmah da će odgovor biti opširan.

"Ja takav način eksponiranja i privlačenja pažnje na sebe ne podržavam, ali ja njoj skidam kapu iz prostog razloga što ona jedna uspeva nas 26-oro da protrese", počela je Sara.

Zatim je rekla kako je Golubovićka nekulturna jer starijima od sebe upada u reč, a onda su počele da se prepucavaju. Na kraju je Sara objasnila kako ne smatra da Jelena preko nje dolazi do medijske pažnje, ali je nastavila: "Ja tvoju majku ne poznajem i nikada u životu ni tvog oca ni roditelje, brata ili sestru, neću uzeti u usta jer ih ne poznajem".

Sara je rekla još mnogo stvari i pričala je čitavih deset minuta da bi se na kraju rasplakala uz rečenicu: "Ja svoju majku volim najviše na svetu". Jelena Golubović provela je vreme Sarinog "govora" smeškajući se , ali je na Sarine suze odmah je skočila sa pitanjem: "Zašto lažeš? Šta sam ti ružno rekla za majku!".

Sara nije odgovorila već je samo sela u suzama i ućutala, a Jelena je nastavila da histeriše kako nije rekla ništa za Sarinu majku.

Na kraju je Ivan Marinković rekao da je Sara na njega od svih ljudi na Farmi ostavila najbolji utisak i rekao Jeleni da ona nije kompetentna da sudi o nekome da li je vaspitan ili nije

Pogledajte još