TEŠKO NJEMU:Miki Đuričić upao u kockarske dugove!

Nije poznato koliki su tačno njegovi dugovi, ali se pominje i nekoliko desetina hiljada evra. Kockarsku strast Miki je pokušao da eliminiše na razne načine, ali čim dođe do malo novca, on seda za kockarski sto ili popunjava tikete u kladionici.

Miki je dobar momak, ali voli da se kocka i to ga upropaštava. Svaki posao kojeg se dohvati zbog kocke napusti, kao što gubi i prijatelje. Pozajmljuje novac toliko da ni sam ne zna kome koliko duguje. On, ipak, žarko želi da se otarasi dugova i zato je i prihvatio da uđe u „Farmu“ jer je proračunao da će honorarom pokriti sva svoja dugovanja - kaže Mikijev blizak prijatelj.

Ništa od honorara sa Farme - Miki Đuričić
Da nevolja bude veća, Miki će po izlasku iz „Farme“ najverovatnije ostati i bez voditeljskog posla u produkcijskoj kući „Emoušn“ i sav honorar od „Farme“ uplatiti na račun svoje matične kuće jer je samovoljno otišao na imanje u Lisoviću, kršeći ugovor s poslodavcem.

Miki je sedam dana pre početka „Farme“ došao u „Emoušn“ i rekao čelnicima produkcije da je dobio ponudu da za honorar od 25.000 evra uđe u „Farmu“ kao najveće iznenađenje šou-programa. Nije tražio nikavo odobrenje od šefova, već je to samo predočio kao činjenicu. Posle nekoliko dana opet je došao kod njih i rekao da neće ići na farmu - navodi izvor blizak produkciji „Emoušn“. Kad su ga videli u rialitiju, ljudi iz „Emoušna“ ostali su zatečeni jer od utorka na TV „Prva“ kreće Mikijeva emisija „Moja velika svadba“. Mikiju je bolje da u „Farmi“ ostane što duže jer će sve što bude zaradio morati da plati produkciji - kratko je poručio Goran Stamenković, prvi čovek „Emoušna“.

Alo

Pogledajte još