Kragujevac: Silovali kolegu ometenog u razvoju?

Policija se nije zvanično oglasila ovim povodom, a kako nezvanično saznajemo, dvojici osumnjičenih određeno je policijsko zadržavanje. Angažovan je i psiholog, zlostavljani mladić bio je i na lekarskom pregledu. Kako saznajemo, lekari su posle pregleda potvrdili da postoje povrede, ali zasad nije sa sigurnošću utvrđeno kako je do njih došlo.

U ovoj firmi su šokirani saznanjima o ovom događaju. Ne žele da govore o tome i čekaju da nadležni i istraga utvrde šta se tačno desilo.

Čula sam, ali ne mogu da verujem da se to desilo. Niko ništa čudno nije primetio“, kaže nam jedna od radnica u ovoj firmi.

Prema nezvaničnim saznanjima, dvojica osumnjičenih su kolegu namamila u toalet i tu ga navodno napastvovala. Slučaj se desio u ponedeljak u prepodnevnoj smeni.

Nesrećni mladić došao je kod jednog od rukovodilaca i zamolio da ide kući jer mu nije dobro. Žalio se da ga boli stomak.

Ništa drugo nije rekao. Dozvoljeno mu je da ode kući, a u utorak je u firmu došao u pratnji roditelja. Oni su i ispričali jezivu vest“, saznajemo u ovom preduzeću.

Kada su ga upitali ko je to učinio, nije znao imena kolega, ali je prstom pokazao na dvojicu. Ubrzo je obaveštena policija, odnosno roditelji su podneli prijavu.

Izvor: Novosti

Pogledajte još